Căsătorită cu Carey Hart, fost concurent la cursele de motocross, artista în vârstă de 40 de ani, are împreună cu acesta o fetiță și un băiețel. Familia, în formulă completă, a participat recent la decernarea premiilor din industria muzicii country. Așa o apariție nu avea cum să fie ratată, așa că cei patru au fost pozați din toate unghiurile.

Willow are 8 ani, iar Jameson, 2 aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

 

Și pe bună dreptate, pentru că Pink, pe numele real Alecia Beth Moore, soțul ei și cei doi copii bălai formează o familie superbă. Willow are 8 ani și e deja o mică domnișoară, în timp ce fratele ei, Jameson, are numai 2 ani.

 

La fel ca excentricii lor părinți, cei doi copii au venit îmbrăcați nonconformist. Willow, îndrăgostită de cai, a ales o rochiță pe care erau desenați doi cai și o pereche de bocanci cu metal în vârf, în timp ce fratele ei a venit îmbrăcat într-un costum extravagant de cowboy.

Cât despre Pink, aceasta a ales o rochie ușoară, din voal, lungă până în pământ, pe care a purtat-o cu o pălărie asortată. Soțul ei s-a îmbrăcat în negru din cap până în picioare. Cămașa nu a reușit însă să-i ascundă tatuajele de pe gât.

În luna ianuarie a anului viitor, Pink și soțul ei vor sărbători 14 ani de căsnicie. Va fi un an de pauză profesională pentru Pink, care plănuiește să se dedice în întregime familiei, după cum a declarat ea recent.

Vezi și Imagini rare cu Sharon Stone și unul dintre copiii săi. Vedeta nu îi scoate deloc în lume

Citește și: