Lili Sandu a vorbit despre problemele cu care se confruntă și despre simptomele pe care le are, dar și despre starea de sănătate a soțului și a fiului său.

Din păcate pentru Lili Sandu, simptomele COVID pe care Silviu Țolu, cât și fiul lor, Thomas Jay, sunt destul de serioase.

Și pentru că îi place foarte mult să își țină la curent fanii cu tot ceea ce face, Lili Sandu, care are COVID, a vorbit pe rețelele de socializare despre starea de sănătate a familiei sale.

lili are covidSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„A patra zi de COVID! Eu și Silviu suntem puțin mai bine azi, dar febra lui Tomi ne cam dă bătăi de cap că stă numai pe la 39. Când mă adun puțin o să vă povestesc”, a scris Lili Sandu, despre starea ei de sănătate când are COVID pe rețelele de socializare.

Lili Sandu și Silviu Țolu au devenit părinți în urmă cu aproape doi ani, când a venit pe lume fiul lor, Thomas Jay. Vedeta a recunoscut că în viața ei și a partenerului său au avut loc unele schimbări.

„Da, au fost și sunt momente de genul acesta pentru că e un omuleț de care trebuie să ai grijă tot timpul. Plus că te dă foarte mult peste cap, rutina ta și tot ce ținea de tine. Și, atunci, am momente în care acum râd și după aceea plâng. Dar am noroc cu Silviu că înțelege toate stările acestea. Oricum, eu l-am avertizat și i-am zis: „Orice ar fi să nu fugi!’, a mărturisit Lili Sandu.