În ciuda faptului că ea a fost cea care a semnat actele de divorț, Angelina Jolie (41 de ani) a recunoscut că după atâtea luni departe de el,  Brad Pitt(53 de ani) îi lipsește foarte mult.

„Angie spune că mereu îl va iubi pe Brad și că se gândește chiar la o împăcare cu acesta. În mod evident, au o grămadă de motive bune să fie din nou împreună, mai ales în ceea ce îi privește pe copii. Însă, Angie a rămas cuc o grămadă de sechele din perioada lor grea împreună. Cei doi încă sunt indignați, Brad a fost rănit profund de întreaga despărțire și de lupta pentru custodie”, a declarat o sursă pentru revista  Hollywood Life.

Angie și Brad nu se grăbesc să ia o decizie acum, însă vorbesc de o împăcare și s-ar putea ca aceasta să aibă loc cât mai curând, având în vedere că îi leagă așa multe amintiri împreună. „Clipele petrecute alături de Brad au fost cele mai profunde și frumoase, fiind cea mai bună relație pe care a avut-o în viața ei. Acele sentimente nu s-au oprit în ziua în care ea a aplecat”, a mai adăugat sursa.

Angelina a anunțat divorțul în septembrie anul trecut

Divorțul a fost foarte greu pentru toți membrii familiei, chiar și pentru Angelina. Părea că pentru ea totul s-a terminat după ce a semnat actele de divorț în septembrie, anul trecut, însă se pare că iubirea dintre ei este mult mai complicată decât părea. „Angelinei îi este dor de Brad după toate clipele prin care au trecut împreună. Au avut o grămadă de probleme, dar și-a pus amprenta în viața. Vorbește despre el tot timpul și povestește de fiecare dată întâmplări despre Brad și copii, e foarte plăcut să o asculți”, a mai spus sursa.

Mai mult, un alt gest de-al lui Brad Pitt demonstrează că lucrurile s-au mai calmat între ei. Actorul îi va face fostei sale soții cadou o casă, pe care o va cumpăra special pentru ea și i-a permis Angelinei să vină în locuința lor din Los Feliz, unde locuiau împreună,  de câte ori vrea. Potrivit Hollywood Life, râca dintre ei a dispărut. El i-a spus lui Angie că vrea ca această casă, cu piscină uriașă și parc și locuri de joacă, să fie la dispoziția copiii lor, să se bucure de ea și să se joace în voie. „Brad i-a dat un rând de chei și i-a spus este binevenită tot timpul și dacă nu vrea ca el să fie în preajmă să îl sune înainte să plece el de acolo”, a mai spus o sursă.

Brad Pitt, primul pictorial după anunțul despărțirii

În plus, faptul că a făcut pace cu soția lui și cei doi se gândesc chiar să repare lucrurile între ei și să-și maid ea o șansă, l-au făcut pe Brad să-și mai revină după suferința provocată de divorț. Dacă până acum evita să meargă la evenimente sau să apară în public, preferând să stea închis într-un atelier, starul din „Domnul și doamna Smith” a acceptat pentru prima dată după șapte luni de la anunțul despărțirii lor, să apară într-o revistă. El a pozat pe coperta „GQ Style”, în trei variante, unde a dat și un interviu, care încă nu a fost făcut public.

Deși se vede că acesta a suferit foarte tare, pierzând foarte mult în greutate, actorul nu mai pare totuși așa abătut ca înainte. Fotograful Ryan McGinley l-a însoțit pe actor într-o excursie  la White Sands National Monument, Carlsbad Caverns National Park și  Everglades National Park, unde au realizat pictorialul și cele trei variante de coperte ale publicației.

 

Citește și: Imagini șocante cu Brad Pitt. Divorțul de Angelina Jolie l-a distrus. Actorul a ajuns piele și os