Angelina Jolie pune tot felul de condiții bizare în negocierea divorțului dintre ea și Brad Pitt, pentru a trage de timp pentru că s-a răzgândit și vrea să-și salveze căsnicia, potrivit ziarului britanic The Sun.

”Angelina i-a spus clar lui Brad că vrea să se împace, să fie din nou împreună”, a declarat o sursă apropiată cuplului pentur tabloidul menționat.

”Ea ar dori să fie, din nou, o familie și nu pare capabilă să meargă mai departe. De aceea este atât de dificilă și are tot felul de obiecții la fiecare detaliu al divorțului de Brad”, a adăugat sursa.

Brad Pitt nu vrea să mai formeze un cuplu cu Angelina Jolie

Cu toate acestea, Brad Pitt nu este interesat  să se întoarcă la fosta sa soție, dar este foarte îngrijorat pentru cei șase copii ai lui

”Brad s-a abținut să vorbească despre divorț pentru că îi pasă de copii. Angelina complică foarte mult lucrurile pentru el și vrea să se renunțe la proces, dar el nu vrea să se răzgândească. El vrea să ajungă la o înțelegere – care s-ar fi putut întâmpla acum mai bine de un an – dar ea nu acceptă însă că lucrurile s-au sfârșit”, a mai spus sursa.

Angelina și brad sunt părinții a șase copii: trei adoptați Maddox (17 ani), Pax (15 ani), Zahara (14 ani) și trei biologici  Shiloh (12 ani) și gemenii de 10 ani Knox și Vivienne.

În luna ianuarie, Angelina Jolie (43 de ani) și Brad Pitt (55 de ani) au fost surprinși întâlnindu-se în două rânduri în cabinetele avocaților din Beverly Hills, pentru a discuta detaliile divorțului.

Cei doi actori, care s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale peliculei  Mr. And Mrs. Smith, au fost împreună timp de 10 ani înainte de a se căsători, în 2014.

Citește și