Irinel Columbeanu trăiește în prezent la un azil, veste care a uimit pe toată lumea. Fostul om de afaceri, obișnuit cu petrecerile și vacanțele de lux de pe vremuri, a luat decizia de a se interna la azil, pentru a primi toate îngrijirile de care are nevoie după cele două AVC-uri.

Fiica sa, stabilită în America cu Monica Gabor și Mr. Pink, l-a sunat imediat, ba chiar i-a trimis și o sumă de bani (200 de dolari) din economiile sale, care să-l ajute pe acesta să-și acopere o mică parte din cheltuielile lunare ale azilului.

Cu toate acestea, se pare că și fosta soție i-a transmis un mesaj, dezvăluie Irinel Columbeanu, care spune că Monica l-a felicitat pentru decizia luată.

„Irina m-a căutat de câteva ori, m-a sunat și cu video. Ceea ce mi-a transmis Monica a fost faptul că s-a bucurat de hotărârea asta pe care am luat-o, ca de altfel foarte mulți dintre prietenii mei, a spus că e o hotărâre înțeleaptă și m-a înțeles”, a spus Irinel Columbeanu în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Monica Gabor și Mr. PinkSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Mr. Pink, propunere neașteptată pentru Irinel Columbeanu

Vestea internării sale la azil a ajuns și la urechile lui Mr. Pink, care, conform unor surse apropiate ale fostului milionar, s-ar fi oferit imediat să îi plătească el costurile cu azilul, dar nu în România, ci în SUA.

Mai mult, afaceristul chinez i-a propus să vină în America, pentru a fi aproape de fiica sa, Irina.

„I-a spus că dacă dorește să fie aproape de Irina, se oferă să plătească bilet de avion și însoțitor până în America, apoi îi plătește absolut tot pentru a sta la cel mai bun azil, cu cea mai bună îngrijire medicală.

Irinel a fost profund impresionat, nu-i venea să creadă, a zis că se va gândi la propunerea lui”, a declarat un apropiat al acestuia pentru cancan.

Beneficiază de condiții foarte bune la azil

Acum câteva săptămâni, Irinel Columbeanu, în vârstă de 66 de ani, a decis să se interneze chiar la azilul unde și tatăl său și-a petrecut ultimii ani. Acesta spune că locul este unul perfect pentru el, care nu doar că-i asigură condiții bune de trai, dar îi oferă și posibilități nelimitate de socializare, extrem de importante și ele, pentru a ține mintea cât mai ocupată.

Mai mult, acesta spune că toată lumea primește tratamente de bună calitate și nimeni nu este judecat sau tratat cu superioritate.

„N-am ajuns așa de rău, pentru că eu mă simt foarte bine acolo. Voi sta acolo, sper eu cât mai mult. În rest, eu acolo socializez cu ceilalți colegi și mi-am dat seama că toată lumea este foarte bine îngrijită și nimeni nu e luat peste picior, că ce caută acolo.

Sincer nu mă simțeam bine acolo unde locuiam și momentul a fost când am vorbit cu domnul Cassian, care mi-a făcut această invitație, bazându-ne pe experiența anterioară a tatălui meu. Am zis să îmi aplic și mie același tratament”, a mai dezvăluit el în emisiunea de pe Prima TV.

Vezi și Irinel Columbeanu nu are bani să plătească azilul unde s-a retras. Cât îl costă și ce spune patronul acestuia dar și Irinel Columbeanu, de nerecunoscut la 66 de ani! Fostul milionar și-a lăsat barbă și se resimte după AVC. Ce regrete are: „Am crezut și în oameni, și în femei”

Citește și:

Lili Sandu, rugăciuni pentru mama ei: „Nenorocitul ăsta de coronavirus mi-a îmbolnăvit mama, paralizându-i picioarele”

În august toată familia a trecut printr-un grav accident de mașină. Cum se simt acum soții Laufer și gemenii lor