Tatăl lui Meghan a dezvăluit că a avut o conversație telefonică cu prințul Harry, discuție pe care a calificat-o drept „nepoliticoasă” și a mărturisit că “i-a închis telefonul în nas” ginerelui său.

Thomas a dezvăluit că după ce a aflat că fiica lui se va căsători cu prințul Harry, el a avut mai multe conversații prietenoase cu mezinul familiei regale. În aceste discuții, Harry i-a dat sfaturi despre ce să facă când își vor face publică logodna, precizându-i să evite paparazzi cu orice preț.

Citește și: Se va împăca Meghan Markle cu tatăl ei? Ce s-a întâmplat, de fapt, între ei

Revista Hello! a refuzat să preia interviul

„Harry mi-a spus să nu vorbesc niciodată cu presa, pentru că totul se va termina cu lacrimi. Mi-a spus: Te vor mânca de viu. Și a avut dreptate”, a declarat Thomas.

Bărbatul a povestit însă că o discuție cu Harry l-a deranjat foarte tare.  El a fost sunat de prințul Harry pentru a i se cere socoteală în legătură cu înțelegerea făcută cu un paparazzo pentru a-și reabilita imaginea publică și pentru a se face demn de tatăl unei ducese, însă l-a înfuriat faptul că discuția a avut loc chiar după ce a fost externat din spital, după ce suferise o intervenție chirurgicală pe cord.

Markle a recunoscut că ginerele lui a fost îndreptățit să-l certe pentru lucrurile care s-au întâmplat, însă “sincronizarea a fost nepoliticoasă”, fapt pentru care “i-a închis telefonul în nas” considerând că Harry este prea obraznic.

Citește și: Meghan Markle, sfâșiată de declarațiile tatălui ei. Kate Middleton i-a sărit în ajutor. Cum o ajută ducesa de Cambridge să treacă peste problemele din familia ei

I-a închis telefonul în nas lui Harry

Thomas a criticat-o aspru și pe fiica lui, precizând că a rugat-o să-și invite și frații vitregi la nuntă și nepoatele, dar ea a refuzat și nu a vrut nici măcar să-i respecte dorința de a-l lăsa și pe el să țină un discurs la nunta lui, spunând că: „Nu e loc pentru discursul tău”, ceea ce i-a rupt inima. În plus, el a precizat că „nu-i pasă de familia regală” și tot ce își dorește este să se întoarcă la vechea lui viață.

În urma acestor declarații, tatăl Ducesei susține că nu mai are de gând să mai acorde, vreodată, alte interviuri și că se va muta din Mexic pentru a evita atenția presei.

Mai multe reviste, printre  care „Hello!” au decis să nu publice interviul lui Thomas din respect pentru ducii de Sussex.  „Revista Hello! a luat decizia de a nu prelua interviul din respect pentru duce și ducesă”, a declarat Roxie Nixon, redactorul-șef al publicației, precizând că este un subiect mult prea delicat.

Thomas Markle nu a fost prezent la nunta fiicei sale din motive de sănătate. El a declarat, în nenumărate rânduri, că simte că familia regală britanică l-ar fi pus ″la colţ″ și că-l marginalizează. Deși Thomas susține în continuare că a avut probleme de sănătate, mai multe publicații au demonstrat că bărbatul a mințit în privința bolii pentru a nu participa la nuntă.

 

Citește și: