Victor, ai revenit la Bravo, ai stil! și ai și rămas. Te bucură la fel de mult ca și pe concurente și pe telespectatori permanența ta în emisiune?

Cunosc foarte bine acest proiect, din care am mai făcut parte, timp de două sezoane, când eram în “Brigada sexy” a emisiunii, alături de Alex Velea și de Bogdan Vlădău. Când a venit propunerea de  a prezenta temporar emisiunea, n-am stat deloc pe gânduri și am acceptat-o cu drag. M-am simțit foarte bine și din această nouă postură, de prezentator “Bravo, ai stil! Celebrities”; desigur, cred că mi se potrivește mănușa și rolul pe care îl am în continuare, în emisiune, acela de  a oferi puncte și steluțe concurentelor. Sunt responsabil, dacă pot spune așa, de a  le recompensa pe acelea dintre ele care se remarcă atât prin postura afișată, prin momentele oferite în Galele emisiunii, dar și în edițiile din timpul săptămânii etc. Așadar, rămâneți cu ochii pe Bravo, ai stil! Celebrities” pentru un spectacol total, ținute spectacuoase și divertisment de calitate.

Cum e să fii înconjurat de atâtea femei gălăgioase, dar simpatice? Ce NU vedem noi, ca telespectatori, din culisele emisiunii?

 Cum poate fi decât foarte bine?! Pe lângă multă muncă depusă atât de concurente, cât și de noi, cei din echipa emisiunii, este și foarte multă distracție. Se muncește ore întregi pentru fiecare ediție, telespectatorii au posibilitatea să vadă cam tot ce se întâmplă, atât în platoul emisiunii – fiind o emisiune înregistrată,  dar în regim de live – cât și în culise. Sunt multe momente interesante în cabina de machiaj, imediat după defilările fetelor,  dar și în cabina juraților. ”Bravo, ai stil! Celebrities” este un reality-show, telespectatorii văd cam tot ceea ce se petrece, atât în fața cât și în spatele camerelor de filmat.

Crezi că între bărbați ar exista o rivalitate la fel de mare ca între femei, într-un astfel de show?

Și bărbații știu să se îmbrace, există o oarecare rivalitate vestimentară, dacă îi pot spune așa, și între bărbați. Este adevărat că în cazul femeilor, exista o varietate de styling-uri pe care le pot aborda, este o oarecare flamboaianță când vine vorba de a realiza un styling…

Îți era dor să ai o prezență constantă pe ecrane? De ce ai stat atât timp departe de aparițiile tv?

 Sigur că da, televiziunea este și va rămâne o parte din mine, îmi place foarte mult acest lucru. Nu am mai fost în postura de prezentator al unei emisiuni de mai bine de un an. Însă, pe lângă aceasta, dețin și un restaurant în zona Decebal, care îmi ocupă mare parte timp, și am dezvoltat și un site de parfumuri, dar și multe alte idei pe care le voi pune în practică. Și, bineînțeles, în timpul liber ies cu fetița mea, cu prietenii, atâta vreme cât mai am timp și pentru ei.

 În emisiune te-ai întâlnit cu trecutul… Anda Adam e concurentă și, cel puțin din ce vedem noi la TV, relația dintre voi e foarte mișto. Ai rămas în relatii bune cu toate fostele iubite? Crezi în prietenia sinceră după dragoste?

 Suntem despărțiți de nouă ani, fiecare are viața lui, între timp ne-am și căsătorit, divorțat, avem copii. Există un respect pe care ni-l purtăm, suntem oameni cu coloană vertebrală care s-au despărțit amical și am lăsat acel loc de bună ziua.

Știm că ești într-o relație și că ești îndrăgostit. Cum v-ați cucerit unul pe celălalt, tu și iubita ta, și cum vă împlinește relația voastră?

Într-adevăr, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de doi ani și jumătate, însa încerc, pe cât se poate, să fiu cât mai discret în această privință, cu atât mai mult cu cât ea nu este persoană publică și nici nu își dorește acest lucru. Suntem doi oameni normali care se iubesc și împart și părțile bune și mai puțin bune, pentru că din asta face parte viață și așa cunoști omul de lângă tine, mai ales în perioadele dificile pe care le traversăm.

Cum întâmpini fiecare etapă de creștere pe care o atinge fiica ta, Sofia? Cu ce te surprinde și te încântă de la o zi la alta?

Timpul liber pe care îl am, când nu sunt prins cu afacerea mea sau cu filmările pentru Bravo, ai stil! Celebrities, îl dedic fiicei mele, Sofia. Nici măcar timp de o escapadă de weekend, de vreun city-break nu mai am, cel puțin în ultima perioadă. Mă surprinde de fiecare dată modul în care gândește, cum punem problema de fiecare dată când trebuie să dezbatem un anumit subiect. Sofia stă și la mine, o duc la grădiniță dimineața, iar pe lânga acestea, când avem timp pentru noi, facem tot felul de activități împreună – mergem în parc, la film, la ferma animalelor, încerc, pe cât posibil și cât ne mai permite vremea, să petrecem timp în natură, la aer.     

Fizic, îți seamănă leit. Ce regăsești la Sofia din personalitatea ta?

Regăsesc la ea foarte multe trăsături de caracter din personalitatea mea, iar cea mai pregnantă este ambiția. O voi susține necondiționat în ceea ce va dori să facă, pe viitor, nu voi impune niciodată să facă un lucru, doar dacă își va dori ea. Important este să fie fericită, așa cred că gândește orice părinte, să-și vadă copilul împlinit pe toate planurile.

Îți mai dorești copii?

Vom vedea ce ne rezervă viitorul, dar dacă Dumnezeu va decide asta, de ce nu!? Las viața să-și urmeze cursul ei firesc, asta însemnă să mergi mai departe. Nu mă gândesc la aceste lucruri, în special, dar nu le exclud.

Trei lucruri care vrei să ți se întâmple în 2022?

 Să fim sănătoși, cred că ăsta este cel mai important lucru pentru toată lumea.

În dragoste și în război nu există reguli… dar există limite. Care ar fi limitele tale?

 Sunt de părare că respectul reciproc este unul dintre factorii importanți într-o relație, pe lângă multe altele. Desigur că există, în orice relație, neînțelegeri, dar important este cum se soluționează fiecare discuție în contradictoriu. Cred eu că eu și iubita mea manageriem foarte bine aceste aspecte.

NU POT TRĂI FĂRĂ

Fiica mea, liniște sufletească și fără să știm că suntem bine, eu și familia mea.