Theo Rose, care sunt lucrurile care te incită cel mai mult în noul sezon Vocea României? Tu ești new-entry…

În primul rând, faptul că împart scaunul cu Smiley, asta e de-a dreptul incitant, pentru că e clar că o să învăț foarte multe lucruri și, pe lângă asta, sunt curioasă ce-o să iasă, fiincă suntem diferiți, dar foarte asemănători ca temperament, suntem Lei amândoi, așa că va fi o luptă între mine și el, dar și împreună, contra tuturor celorlalți antrenori – ”bătaia” pentru concurenți, bineînțeles, și normal că mă incită foarte tare faptul că voi auzi – sunt convinsă – voci extraordinare. Sunt foarte curioasă care va fi aportul meu în a-i ajuta săajungă până în finală. Eu vin aici din puținul meu, fiindcă sunt cel mai puțin experimentată dintre antrenori … dar, din puținul meu, dau tot!

Crezi că vârsta ta va fi un avantaj sau un mic impediment pe lângă ceilalți antrenori?

În primul rând, e un avantaj deoarece mulți dintre concurenții tineri vor fi probabil foarte curioși să asculte părerea mea și să înțeleagă care au fost pașii care m-au adus pe mine în punctul în care sunt acum și probabil curiozitatea asta îi va aduce în echipa noastră. Iar ca dezavantaj… probabil că lipsa de experiență și faptul că sunt micuță printre ceilalți antrenori…

Sunt, practic, într-un training la Smiley, care mă pregătește să devin un antrenor extraordinar de bun. Dacă nu Smiley ar putea să facă asta, atunci nu știu cine altcineva! E cel mai vechi de aici, de la Vocea României, cu el s-a deschis, cu el se închide, sunt convinsă, pun pariu! Și, pe lângă asta, e unul dintre cei mai tari artiști din țară, așa că profit de ocazie și fur de la Smiley tot ce se poate.

Ce vei căuta, pe lângă voce, la concurenți?

Evident e nevoie de un pachet complet, dar mă interesează atitudinea, mă interesează ce au de spus, trebuie să fie vocali, trebuie să exprime niște lucruri. Când un om e pregătit să devină Vocea României, se vede, noi o să știm chestia asta – din discurs, din entuziasm… în momentul în care ești pregătit, se instalează un calm care te ajută să-ți duci piesa spectaculos până la capăt, pentru că nu te mai încurcă emoțiile alea distructive.

Cum i-ai descrie pe ceilalți antrenori? De Smiley ne-ai spus deja…

Sunt fericită că sunt aici cu ei toți, sunt artiști mari toți ceilalți. Tudor Chirilă e un artist – actor, cântăreț, extraordinar de bun. Pe lângă asta, e un om de care poți să te temi așa, un pic, fiindcă e imprevizibil. Irina Rimes e o artistă extraordinară și e specială cu totul, e Leoaică la fel ca și mine și probabil ne vom lovi acolo, în gheruțe, iar Denis Roabeș (The Motans) este, de asemenea, un băiat extraordinar, e un om cu foarte mult bun simț și, pe lângă asta, e un artist foarte bun. Îmi place muzica lui foarte tare.

Ce sfaturi ai pimit de acasă, de la iubitul tău, de la părinții tăi, de la frații tăi? Ești implicată în cel mai mare proiect din cariera ta de până acum…

Da… tot ce am auzit în ultima vreme a fost atât: Fii tu! Pentru că, în general, a fost suficient să fac asta. Evident, vin aici cu un plus de energie și de cunoștințe, adica pun la bătaie tot ce știu și ce am acumulat în anii aceștia – în folosul concurenților, sper. O să mă folosesc de asta. Sinceritatea mea cred c-o să fie suficientă cât să conving unii oameni să facă parte din echipa noastră, pe lângă faptul că-l am pe Smiley, care doar cu numele convinge, evident, nu mai e nevoie poate și de aportul meu, dar vor fi cazuri unde, sunt convinsă, va conta că sunt aici!

Una dintre slăbiciunile tale care ar putea fi privită și ca o calitate care ar fi?

Faptul că sunt un om sensibil și mă las moale în sentimentul acesta, în sensibilitate. Daca va fi în fața noastră un moment care să mă atingă acolo unde trebuie, nu voi încerca să maschez chestia asta. În general, trăiesc ce mi-e dat și, în ultima vreme, mi-a fost dat să trăiesc doar lucruri extraordinare, simt că traveresez cea mai frumoasă perioadă a vieții mele, așa că o să mă bucur de oamenii ăștia care vor veni să ne cânte pe scenă. O să vedem, slăbiciuni avem cu toții. Mă las vulnerabilă în fața oamenilor, nu cred că e un păcat.

Nu pot trai fără:

Mama, tata și frații mei.