În calitate de coprezentator la ”Chefi la cuțite”, vei fi aproape de susținători și de concurenți. Care sunt amanuntele inedite pe care le cauți să le descoperi în culisele emisiunii?

O să caut să descopăr poveștile oamenilor, să văd ce i-a făcut să vină să gătească pentru cei trei chefi. Eu petrec cel mai mult timp cu susținătorii concurenților și încerc să aflu cât mai multe despre concurent; de la ce meserie are, la care este cheful lui preferat, până la ce câine are acasă și de cât timp gătește. Sunt un om curios din fire, deci nu ar trebui să-mi fie atât de greu.

Te-ai vedea în ipostaza de concurent la ”Chefi la cuțite”? Îți place să gătești?

Nu m-aș vedea în această ipostază, nu-mi place să gătesc, sunt practic antitalet în bucătărie. Dar, cum în ultimul timp am făcut multe lucruri pe care nu mi le imaginam, pentru că nici în ipostaza de concurent la Asia Express nu mă vedeam vreodată și uite că am ajuns în finală, nu mai zic niciodată.

Care sunt principalele tale calități pe care le pui la bătaie la ”Chefi la cuțite”?

Sunt atâtea ca nu știu pe care să le aleg, glumesc! Pricipalele mele calități sunt sinceritatea, prezența de spirit și simțul umorului. Ele mă ajută să jonglez cu tot ce se întâmplă în jurul meu, de la relaționarea cu oamenii din spatele camerelor, la întâmpinarea susținătorilor și la discuțiile cu susținătorii.

Ai fost dintotdeauna o persoană care comunică ușor cu ceilalți?

Da, am fost tot timpul o persoană care comunică ușor cu ceilalți, așa cum spuneam și mai sus, sunt foarte curios și asta m-a ajutat să relaționez, vreau să aflu cât mai multe lucruri și așa intru în discuții cu oameni din diverse domenii. Cred că și moldoveanul din mine m-a ajutat să comunic ușor cu persoanele din jurul meu.

speak chefi la cutite

De ce crezi tu că te plac oamenii?

Am să spun că pentru autenticitate, și nu spun asta pentru că așa cred eu neapărat, însă asta mi-au transmis oameni din diverse domenii când m-au întâlnit sau chiar prin mesaje online. Sunt eu atât în fața camerei, cât și în momentul în care se oprește și sunt foarte fericit că oamenii au văzut asta și că energia mea a trecut dincolo de ecranele de pe care mă privesc.

Care este lucrul pentru care te-ai felicitat tu, pe tine însuți, recent?

 Mă felicit zilnic că am supraviețuit în Asia Express și că nu am rămas nepot pe acolo. Pe lângă asta, mă felicit că am ajuns omul care sunt astăzi.

Care a fost primul lucru pe care ai vrut să-l afli de la Gina Pistol, odată cei ai preluat funcția de coprezentator?

Am întrebat-o pe Gina despre sarcină, evident. Sunt fascinat de faptul că este gravidă și o întreb mereu dacă a mișcat micuța, dacă o doare ceva, dacă e obosită, cum i s-a schimbat starea de când așteaptă un bebe și lista poate continua. Pe lângă asta, mai merg la Gina să-mi dea sfaturi despre ce ar trebui să fac pe platourile de filmare, cu cine să vorbesc sau ce să-i întreb pe invitați; după atâtea sezoane de prezentat Chefi la cuțite, știe tot ce mișcă.

Am văzut că ai început un nou proiect alături de Vlad Drăgulin, “Îs geană pi tini”. Ne poţi spune despre ce este vorba?

Noul proiect pe  care l-am început cu Vlad Dragulin este unul pe care îl indragesc tare, e foarte fun și fresh. Pe scurt, adunăm o săptămână sau două ce se întâmplă în online, de la artiști, influenceri, fani sau oameni pur și simplu și comentăm imaginile; suntem geană pi ei. În principal, am rugat prieteni și urmăritori să ne trimită ce văd ei funny pe Instagram Stories, postări, Tik Tok sau pe altă rețea de socializare și noi să reacționăm la prima vedere la ce au găsit ei. Dacă nu ai apucat încă să vezi primul episod, zic să te uiți repede că poate te găsești acolo.

Cum merg pregătirile de nuntă? Cum va arăta cununia ta cu Ștefania?

 Este un moment pe care îl așteptăm amândoi, însă încă nu ne-am gândit la asta din cauza vremurilor grele prin care trecem. Este clar că la nuntă ne dorim alături toată familia și toți prietenii, iar asta este imposibil în vremea restricțiilor. Așa că tot ce știm este ca va fi un eveniment important atât pentru mine, cât și pentru Ștefania, mai departe așteptăm să se îndrepte lucrurile și să putem să ne dăm frâu liber imaginației în ceea ce privește cum va arăta cununia. Dar vă dați seama că ea este șefa pe decorațiuni, că eu n-am simț estetic așa dezvoltat ca ea.

Mirele este la fel de entuziasmat de pregătiri precum este mireasa?

Sigur că este, ar fi și culmea să nu fiu, însă nu sunt eu foarte bun la exteriorizarea trăirilor de genul ăsta, sunt mai bălan eu așa, dar cert este că sunt fericit la gândul că se va întâmpla și acest lucru la un moment dat.

Sunteți ambii personalități social media, cât de multe veti împărtăși cu cei care vă urmăresc?

Cel mai probabil așa se va întâmpla, până la urmă publicul ne-a susținut pe tot parcursul nostru, cred că ar fi un gest egoist ca acum să nu împărtășim cu ei acest moment atât de important pentru noi. Am să mă gândesc la un mod creativ de a face asta, sper să facem ceva frumos și pentru ei.

speak chefi la cutite

Pe cine ai invita la o cină la tine acasă și ce ai servi?

Bănuiesc că Ștefania nu este răspunsul pe care îl așteptați, că deja iau cina cu ea zilnic, dar mi-aș dori să iau cina la mine acasă cu Michael Jordan. Nu cred că mai este un secret pentru nimeni că este un model de ambiție și perseverență pentru mine. La ce i-aș servi este mai greu cu mine, la talentul meu în bucătărie i-aș putea oferi maaaxim pâine prăjită cu unt și dulceață, dar sper că până se termină filmarile la Chefi la cuțite să mă învețe și pe mine chefii o rețetă din aia nebună, pe care să o pun pe masă la o cină cu Michael Jordan.

NU POT TRĂI FĂRĂ

Hmm… greu. Nu aș putea trăi fără muzică, este ceea ce m-a ajutat cel mai mult în viață; fără o toaletă decentă în apropiere dimineața, a avut Ștefania grijă să vorbească doar despre asta în Asia Express; fără tehnologie, sunt pasionat de tot ce înseamnă noi gadgeturi; și nu în ultimul rând, fără sneakerși, am o colecție din ce în ce mai mare și chiar nu aș putea fără ei.