Roxana, cât de greu crezi că vă va fi, vouă, ca familie, să vă arătați viața la televizor? Cine pe cine a trebuit să convingă să apară în noul reality-show?

Nu ne este foarte greu, având în vedere că atât eu cât și Dragoș suntem obisnuiți cu camerele de filmat. Nu cred că este vorba de a trebui convins cineva. Ni s-a făcut o propunere, am discutat, ne-am consultat și am decis să facem asta. Aşa că vă invit la o întâlnire cu mine şi cu familia mea. De ce trebuie să fiţi prezenţi? Ca să ne vedeţi aşa cum nici eu nu mi-am imaginat vreodată: în ipostaza de soţie şi în cea de mamă. Să vedeţi cum din prea multă iubire îi fac zile fripte soţului meu, cum el îmi scoate mie peri albi, iar cum micuţul Milan ne amuză în fiecare zi cu micile lui peripeţii. Împreună cu Sânziana şi Elena vă vom arăta că putem îmbina cu succes viaţa profesională cu cea de mămică!

Îți lipsea televiziunea?

Nu prea am avut timp să mă gândesc la acest lucru, de unde trag concluzia că nu mi-a lipsit chiar foarte mult. Mi-a prins bine pauza asta şi acum mă bucur de revenire.

Ți-ai dorit dintotdeauna să fii soție și mamă?

Toată lumea știe că nu mă vedeam niciodata în postura de soție și mamă. Dar sunt dovada vie că ideile ți se pot schimba atunci când cunoști omul potrivit, omul care te completează perfect.

Ai devenit mamă odată ce te-ai maritat cu Dragoș. Cum te-ai apropiat de micuțul Milan? Cum ați creat legatura de mamă vitregă-fiu?

Nu a fost foarte greu. Nu ai cum să nu iubești un îngeraș ca Milan. Chiar dacă Milan este micuţ, el observă cât de mult îl iubesc și îmi răspunde la fel. Cu multă dragoste.

Vă doriți să aveți mai mulți copii? Esti pregătită să rămâi însărcinată?

Da, ne dorim să mai avem copii. Gemeni chiar, dar Milan ne ocupă tot timpul în prezent. Așa că mai asteptăm.

În ce context al vieții tale l-ai cunoscut pe Dragoș? Ce descoperiți zilnic unul la celălalt?

L-am cunoscut la sală, evoluția relației este evidentă: suntem şi căsătoriţi şi părinți. Că ne place să trăim împreună chiar și când ne certăm. În fiecare zi descopăr în Dragoș un soț mai bun, mai iubitor și un tata perfect pentru Milan.

Aveți timp să vă plictisiți? Cum arată viața voastră de familie?

Nu ne plictisim niciodată. Avem o viață de familie normală și un program zilnic normal: mergem la muncă, gătesc (eu gătesc, Dragoș mai puțin), fac și toate acele activități casnice (spălat, călcat, curăţenie) și, când îl avem pe Milan la noi, petrecem tot timpul cu el.

Esti pasionată de fitness, de traiul sănătos. Cum arată programul tău din acest punct de vedere? Cât și cum te antrenezi, ce mănânci?

Ma antrenez o oră jumătate pe zi (o jumatate de ora cardio și apoi antrenamentul propriu zis). În ultima perioadă mănânc cam multe dulciuri, dar în fiecare zi îmi promit că de mâine o să mănânc sănătos.

Ce te întreabă lumea cel mai des vizavi de stilul tău de viață?

Cred că cele mai dese întrebări pe care le primesc sunt: ”Ce mănânci?” și ”Câte ore pe zi te antrenezi?”

Ce îți dorești acum cel mai mult pentru tine? Care sunt aspirațiile tale personale?

Cel mai mult îmi doresc să fiu sănătoasă ca să ma pot bucura de familia minunată pe care o am.

Care sunt cele mai importante lecții pe care le-ai învățat în ultimul an?

Dată fiind situația în care ne aflăm acum, și aici mă refer la această pandemie, pot spune ca am învățat că libertatea noastră este cea mai importantă, să poți merge unde vrei fără teamă. Dar am mai învățat și că atunci când te aștepți mai puțin viața ți se poate schimba brusc.

În ce aspecte vă completați și unde sunteți total diferiti, tu și cu soțul tău?

Eu am foarte multă răbdare, spre deosebire de Dragoș. În rest, cred că ne completăm perfect. Mai ales când este vorba de Milan.

Fără ce nu poate trăi Roxana Vancea?

Pot afirma cu certitudine că n-aș putea trai fără familia mea. Restul sunt lucruri efemere.