Raluka, în afară de ceea ce am văzut la tv, la SuperStar (PRO TV), cu ce ai rămas tu, în interiorul tău, în urma acestei experiențe? Cu ce te-a îmbogățit?   

   Cu emoție, cu oameni, cu răbdare și cu foarte, dar foarte multă bucurie!

Cum ai descrie fiecare coleg de la SuperStar în parte, în câte trei cuvinte? Smiley, Marius Moga, Carla’s Dreams?

   Smiley: Cald, indulgent, amuzant

   Moga: Psihologul juriului

   Carla’s Dreams: Exigent, amuzant, sincer.

Dacă te-ai putea întoarce în timp, la momentul în care tu însăți te-ai lansat în industria muzicală prin participarea la un talent-show, ai schimba ceva sau ai proceda la fel?

În principiu, aș proceda cam la fel. Consider că toate acțiunile, lucrurile pe care le-am făcut, fie ele bune sau mai putin bune m-au adus unde sunt astăzi și m-au ajutat să devin Raluka pe care o vedeți în fiecare vineri și sâmbătă seara, la SuperStar.

Raluka

Care au fost cele mai dificile momente în cariera ta de artist și ce te-a încurajat să perseverezi?

Clar momentele acelea grele în care m-am luptat cu tot ce a fost în jurul meu pentru a răzbi. Unul dintre cele mai dificile a fost, de departe, reprezentat de operația pe care am avut-o la gât. Atunci m-a afectat foarte tare din punct de vedere emoțional, nu mă puteam împăca cu gândul că eu trec prin asta.

  Pe care dintre calitățile tale o prețuiești cel mai mult și ce apreciezi tu cel mai mult la ceilalți?

Perseverența mea și puterea de luptă în viață. La ceilalți apreciez tare sinceritatea, bunătatea, inteligența, deschiderea către diverse lucruri.

Ai fost singura prezenta feminină de la SuperStar, cum a fost schimbul de energii dintre tine și ceilalți colegi bărbați?

Băieții sunt absolut minunați și m-au primit cu brațele deschise, ca pe un prieten. Suntem o echipă foarte echilibrată, iar schimbul de energii dintre noi ne face să fim fix așa cum ne vedeți.

Care e cel mai frumos lucru pe care ți l-a spus un bărbat până acum?

În ultimul timp, oamenii îmi spun numai lucruri bune. Printre ultimele complimente se numără faptul că sunt un om foarte bun.

Care sunt lucrurile pe care nu le-ai accepta niciodată într-o relație?

Sunt total împotriva bărbaților care aduc femeile într-o stare de frustrare persistentă. În momentul în care asta intervine într-o relație alături de minciună și trădare, nu mai ai ce căuta acolo, e simplu.

Care e cel mai frumos lucru pe care o femeie i l-ar putea spune altei femei?

Lucrurile simple și sincere, acestea sunt lucrurile pe care o femeie vrea să le audă în general.

Cine sunt cele mai apropiate prezențe feminine din viața ta? Cine te cunoaște cel mai bine?

Cele mai apropiate prezențe feminine din viața mea sunt femeile din familie, alături de două, trei prietene apropiate. Cel mai bine mă cunosc eu pe mine, nimeni altcineva.

Raluka

Care sunt contextele în care câștigi încredere în tine?

Sunt foarte puține contextele în care nu am încredere în mine. Consider că după ce ai reușit să o dobândești este foarte greu să o mai pierzi.

Trei lucruri pe care vrei să le faci în 2022?

Cât mai multa muzică bună, îmi doresc tare să avem posibilitatea organizării unui turneu în care să aduc un show nou, superb pentru oamenii care îmi ascultă muzica.

Ce ai pierdut și ce ai câștigat în ultimul an?

Am câștigat, dar și pierdut oameni. Am câștigat foarte multă încredere în mine și evident experiența pe care mi-a adus-o SuperStar.

Dacă ai putea împrumuta o trăsătură de care dispun doar bărbații, cei ai alege?

În cazul în care aș fi nevoită, aș împumuta ușurința cu care ei spun lucrurilor pe nume fără a se gândi la consecințe.

NU POT TRĂI FĂRĂ

 Putem să trăim fără orice în afară de apă și mâncare.

Foto: PR