Cu ce provocări sunt așteptate vedetele în noul sezon ”Poftiți pe la noi – Poftiți la joc”?

În primul rând, sezonul acesta vedetele vor trăi, munci, dansa, cânta într-un circ – Circul Acqutatico Bellucci. Tocmai de aceea, vor întâmpina mai multe provocări ca în mod normal. Circarii trăiesc în rulote, se spală afară, la cișmea, nu au aer condiționat și trebuie să fie pregătiți în orice moment pentru o eventuală pană de curent ce le-ar putea opri activitățile. Iar vedetele vor trăi în aceleași condiții, vor afla ce înseamnă să te autogospodărești.

Acum, show-ul se derulează la un circ. Viața de circar e dulce-amară. Ce amănunte ați observat dv din interiorul familiei care deține circul de la Poftiți pe la noi – Poftiți la joc?

Sunt niște oameni extraordinari! Îi cunosc de foarte mult timp, chiar am avut fericita ocazie să le botez unul dintre copii. Pentru ei, viața nu este așa ușoară cum pare. Montarea și demontarea circului, problemele pe care le întâmpină din cauza vremii, curățenia, pregătirea spectacolului, promovarea show-urilor, modul în care se gospodăresc singuri, faptul că trăiesc ca niște nomazi în rulote, acestea sunt doar o parte dintre aspectele dificile pe care le întâmpină. Deși este spectaculos ceea ce fac pe scenă, în spatele cortinelor descoperi că viața circarilor nu este deloc ușoară.

Cât de greu sunt de strunit vedetele de data aceasta?

De data aceasta vedetele mi se par mai responsabile, toți luptă pentru același scop comun și sunt concentrate să ajute. Sigur că mai există mici scăpări, mici izbucniri de orgolii, dar pe toate acestea le veți vedea în noul sezon.

M-am bucurat să văd că, de data aceasta, vedetele sunt mai determinate să lupte, să muncească și să facă spectacol. Toți cei care participă își vor construi un moment artistic, pe lângă treburile zilnice pe care trebuie să le îndeplinească. Nu știu dacă lumea circului îi atrage mai mult, însă am observat că își doresc să ajute, să reușească, să fie alături de cei din marea familie a circului Aqcuatico Bellucci.

Nea Marin

Care sunt noile dv metode de a vă impune în fața lor?

Ca de fiecare dată, îi rog frumos, iar apoi încep cu metodele mele! (râde) Am flori cu care îi mai….strunesc! Chiar și o praștie fermecată, care stă tot timpul în buzunarul meu, plin cu corcodușe. Cu asta reușesc cel mai rapid. Numai când văd că scot praștia, se mișcă la viteză maxmă. (râde)

 

Dacă ați alege cinci vedete din România cu care care sa va deschideti o afacere, care ar fi acelea și ce ați face?

L-aș alege pe Romică Țociu, pentru că este foarte serios și priceput, pe Iuliana Luciu, care este extrem de muncitoare, pe extraordinara Adriana Trandafir, un om de nota 10, pe Jean de la Craiova, pentru că este foarte comunicativ și știe să facă spectacol și pe Edi Stancu, cel care, sezonul acesta mă ajută extrem de mult. Probabil că împreună am putea face o sală de spectacole, unde am putea asigura tot – de la organizare, la mâncare, dans, sau teatru.

 

Nea Marin

Aveți și ajutoare de nădejde, pe Liviu și pe Andrei. Îi mai altoiți și pe ei din când în când?

Vă imaginați că trebuie să îi mai temperez pe amândoi din când în când! Însă Liviu m-a surprins, de data aceasta, mi se pare schimbat. A devenit mult mai responsabil, se implică, muncește cot la cot cu ceilalți, pentru că își dorește și el să lupte pentru același scop comun. Cu toate astea, vor mai exista dimineți în care mă duc la ușa lui cu florile fermecate și cu praștia în buzunar. (râde)

 

Cu ce se mândrește Nea Mărin cel mai mult?

Cu familia mea! Am o familie frumoasă, care îmi înțelege programul. Atunci când am filmări, spectacole, de multe ori stau departe de ei, însă soția, copiii, nepoții, toți sunt alături de mine.

Care e slăbiciunea dv?

Fără doar și poate nepoții. Îmi este greu când trece câte o vară fără să îi vad, iar cu programul de filmare pe care îl avem este destul de greu. Aici trăim, mâncăm, aici dormim- la mare. Sunt departe de ei, însă abia aștept să ne reîntâlnim.

Nea Marin

Care sunt lucrurile în care credeți?

Cred în seriozitate, în punctualitate, aceste două lucruri m-au călăuzit în viață. Dacă ești punctual și serios, lucrurile vin de la sine.

V-a deranjat vreodată statutul de persoană celebră?

Nu mă deranjează acest lucru în viața de zi cu zi. Este puțin mai dificil atunci când suntem la filmări, pe teren, și oamenii care mă recunosc vor neapărat să facem o poză. De cele mai multe ori le explic că au puțin de așteptat, pentru că avem un program de respectat.

Ce vă face să râdeți pe dv?

Dimineața, când le dau deșteptarea vedetelor, fiecare mă întâmpină cu energia lui. Mă distrez foarte mult la filmări, mai ales cu ai mei…Liviu și Andrei.

Dacă ați putea să vă reîncarnați într-o persoană cunoscută, pe cine ați alege?

Cel mai probabil pe Michael Flatley, cel mai cunoscut creator al unei companii de dans irlandez, un om incredibil cu un talent aparte și cu o putere de muncă extraordinară.

O provocare pe care ați vrea s-o aruncați către o vedetă și n-ați avut ocazia până acum?

Chiar zilele acestea îmi doresc să provoc vedetele să plaseze niște steaguri în vârful circului. Nu le va fi ușor, pentru că trebuie să lucreze la 30-40 de metri înălțime.

 

Fără ce nu poate trăi Nea Mărin?

Lucrurile fără de care nu aș putea trăi sunt familia și dansul. Nu aș putea nici să mă abat de la regimul meu de viață, care este un pic mai diferit. Dimineața, la trezire, beau un pahar de apă și iau o lingură de miere. Urmează micul dejun, cu roșii, ardei, castraveți și o bucată de brânză proaspătă. Prânzul, pe care îl iau în jur de  13-14, constă într-un grătar cu o salată, iar cina, în jurul orei 19, într-o supă sau un pește la grătar. Gustările, la 2-3 ore de masă constau într-un fruct. Acesta este secretul meu.

 

 

Foto: Antena 1