Starea de spirit pe care o aveți acum este…

Sunt eu, cea care am fost dintotdeauna: plină de viață și energie pozitivă pe care vreau să o împart peste tot în jurul meu!

Ce vă place cel mai mult la viața dv acum? 

Viața în sine! Nimic mai mult! Ador să mă trezesc dimineaţa, să aud păsărelele cântând, să văd iarba verde şi piticii din curticica mea despre care toţi prietenii mei spun că… râde! Iubesc pur şi simplu viaţa cu tot ce are ea mai frumos de oferit!

Ce vă oferă putere în momentele grele?

Întotdeauna, forţa o găsesc în interiorul meu. Sunt un om puternic ce nu se lasă niciodată doborât, indiferent de circumstanţe. Sunt un Rac înaintaş!

Cum arată vara dv? Pe unde veți pleca, ce planuri vă faceți?

Am aşteptat cu nerăbdare vara pentru ca îmi era nespus de dor de… marea mea! Ador marea, să mă plimb cu picioarele goale pe nisipul ud, să simt valurile cum se sparg la ţărm. Aşa că ceea ce îmi doresc de la aceasta vară este să-mi găsesc timp pentru a ajunge cât mai repede la mare. Lucru care se va şi întâmpla curând!

Profesional, în ce moment simțiți că vă aflați acum? 

Sus! Cel mai sus! La fiecare eveniment la care particip, mă simt înconjurată de iubirea necondiţionată a oamenilor, iar asta mă face extrem de fericită!

Primiţi aprecierea publicului de foarte mulţi ani. Cum are loc acest schimb de energii dintre dv. şi cei care va urmăresc? 

În general, la concerte, schimbul de energii se face prin muzică şi aplauze. Eu le cânt cu toată dragostea şi dăruirea, iar ei îmi oferă aplauzele şi căldura lor, atât de importante pentru mine. Spre exemplu, anul trecut, când am cântat la Electric Castle, iar câteva mii de tineri îmi ştiau piesele cap-coadă, am fost copleşită de emoţie. La fel s-a întâmplat şi când am cântat în clubul Colectiv. Şi, de fapt… aşa se întâmplă cam la fiecare eveniment la care cânt!

Unde vă simțiți cel mai bine?

Acasă! Aici este locul meu, colţişorul meu de rai! Aici mă regăsesc întotdeauna!

MIRABELA. Puteti forma din fiecare literă care compune numele dv. câte o caracteristică de-ale dv.?

Muzica

Iubire

Respect

Afecţiune

Bunătate

Entuziasm

Loialitate

Altruism

Cea mai recentă lecţie învăţată de dv.? În ce context?

Am învatat că trebuie întotdeauna să te înconjori de prieteni care să te merite. Să nu acorzi oricui şi mult prea uşor dragostea, preţuirea, încrederea şi prietenia ta. Recunosc că nu am fost întotdeauna foarte atentă la lucrul ăsta, motiv pentru care mi s-a întâmplat să fiu rănită de oamenii pe care îi consideram cei mai apropiaţi. Dar din greşeli învăţăm, aşa că nu regret nimic. Mi-am făcut ordine în viaţă, iar acum pot spune că am o mână de prieteni adevăraâi. Suntem o horă mică, aşa cum îmi place mie să spun!

O femeie întotdeauna…

Trebuie să fie fericită!

O femeie este frumoasă când…

Este sănătoasă, iubită şi fericită!

Tinerețea unui om constă în…

Suflet! Interiorul întotdeauna se reflectă la exterior, aşa că nu trebuie niciodată să uităm să ne păstrăm sufletul tânăr!

Care sunt modalitatile dv. de deconectare  când nu aveţi spectacole? 

Aşa cum am spus şi mai devreme, îmi place să-mi petrec timpul acasă! Să stau în curticica mea veselă alături de oamenii dragi şi să ne umplem de energie pozitivă unii de la ceilalţi!

Sunteți recunoscătoare pentru… 

Tot! Îi sunt recunoscătoare bunului Dumnezeu pentru absolut tot ceea ce trăiesc. Pentru că traiesc!

Fără ce nu poate trăi Mirabela Dauer?

Muzică, prieteni şi cateii mei!

Care e cel mai frumos mod în care vi s-a spus „Te iubesc“ până acum?

Nu cred în cuvinte, dar faptele au capacitatea de a spune întotdeauna lucrurilor pe nume. Iar oamenii care mi-au fost alături când am avut cea mai mare nevoie, ei mi-au demonstrat iubirea lor necondiţionată. Şi cred că asta e cea mai frumoasă dovadă de iubire. Să fii lângă un om exact când are nevoie de tine!

mirabela2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8