Hello! Sunt o fată care se bucură să facă ceea ce iubește, un om echilibrat, relaxat și care își trăiește visul dintotdeauna, și anume să facă muzică prin care să atingă cât mai mulți oameni.

Cânți de mică, ai visat vreun moment la început să ajungi unde ești acum? Care erau aspirațiile tale la debut și care sunt acum, când dobori record după record?

Da, am visat mereu ca muzica mea să depășească granițele țării noastre, mi-am propus de la început, de când am pus pe picioare proiectul Minelli să mă concentrez pe acest lucru și mă bucur că acum primesc mesaje din toate colțurile lumii, de la oameni care îmi spun că îmi ascultă piesele pe repeat.

Minelli

Care sunt momentele-cheie din parcursul tău profesional, dar și personal? Care sunt circumstanțele care te-au făcut să fii cine ești astăzi?

Cred că a contat foarte mult perseverența în tot parcursul meu, pentru că, deși am avut momente în care mi-am dorit să renunț la muzică, am rămas tot cu ea, convinsă că asta pot să fac cel mai bine. Un moment cheie a fost când am ajuns la București să fac muzică, apoi când am ieșit din trupa Wassabi și am pornit la drum ca Minelli; alt punct ar fi când am semnat cu Global Records, unde mi-am găsit o echipă de producători care au reușit să-mi îmbrace frumos toate ideile.

Puțină lume știe că ai doi copii, o fată și un băiat. Ce zic cei mici când o ascultă pe mama lor la radio și domină clasamentele muzicale?

Se bucură de fiecare dată când aud piesele, dar au și momente în care îmi spun că nu mai pot să mă audă întruna, pentru că ei ascultă deja piesele în faza de demo, înainte de lansare, de multe ori. 

Ești o mama tânără, ți-ai dorit dintotdeauna să fii astfel? Crezi că e mai ușor dacă diferența de vârstă dintre copii și părinți este mai mică?

Nu mi-am dorit neapărat să fiu o mamă tânără, însă acum mă bucur că s-a întâmplat așa și cred că, uneori, contează să fii părinte tânăr, ai mai multă răbdare, te pui mai des în locul lor, ai o gândire mai apropiată de a lor și așa a fost și în cazul meu.

Minelli

Cine îți doreai să fii la 20 de ani și cine ești sau îți dorești să fii astăzi, la 33 de ani?

Nu mi-am dorit neapărat să fiu o mamă tânără, însă acum mă bucur că s-a întâmplat așa și cred că, uneori, contează să fii părinte tânăr, ai mai multă răbdare, te pui mai des în locul lor, ai o gândire mai apropiată de a lor și așa a fost și în cazul meu.

La 20 de ani începeam să mă gândesc la o carieră solo, la care am început să lucrez serios pe la 23 de ani, iar acum, la 33, încep să fiu în punctul la care visam să fiu la 23. Mă bucur acum să fac muzică exact cum îmi place, cu cine îmi place și am reușit un lucru pe care mi l-am propus acum ceva ani, și anume să-mi aud piesele rulând în atâtea colțuri ale lumii.

Care sunt vanitățile tale, Minelli?

Când eram mai mică, recunosc că eram mai orgolioasă, ma enerva când ceva nu era cum spuneam eu, cum voiam eu, însă, cu timpul, mi-am dat seama că e bine să renunți la orgoliu pentru a te putea dezvolta armonios. 

Ultimul tău gând seara, înainte de culcare?

Am în fiecare seară un sentiment de recunoștință pentru tot ce se întâmplă.

Simți că recompensele sunt pe măsura succesului tău? În afară de satisfacția profesională, ce te bucură cel mai mult în urma statului de artist de succes?

Simt că totul este așa cum trebuie să fie, urc treptat și, deși mă bucur de tot ce se întâmplă acum cu piesa ”Rampampam”, eu mă concentrez și pe piesele ce vor urma, mă gândesc cum să fie totul și discut în continuu cu echipa despre următorii pași.

NU POT TRĂI FĂRĂ

Nu cred că am lucruri fără de care chiar n-aș putea trăi, știu că n-aș putea trăi fără oamenii din jurul meu și fără iubire.