Femeia alege când știe clar ce vrea, când înțelege că nu trebuie să se mulțumească cu puțin sau să accepte orice dacă asta a primit. Evident, cred că atunci când vorbim de o relație, contează părerea ambilor parteneri. Însă, pe parcursul acestor 4 luni pe care le vom petrece în acest show, vom vedea cât de important este ceea ce alege femeia ! Vă asigur.

Tu ai facut vreodată primul pas către un bărbat? Cucerești sau aștepți să fii cucerită?

Așteptând să fiu cucerită, cuceresc dacă simt că merită să fac primul pas. Vreau să vă asigur că atât timp cât am simțit că este bărbatul potrivit pentru mine, nu am așteptat să vină totul de la sine. Am fost implicată cu toată inima.

Care sunt cele mai frumoase ”jocuri de dragoste” dintr-o relație?

Nici măcar nu le-aș numi jocuri. Aș spune că sunt acele puncte pe care le aduni pentru momentul acela în care te simți împlinit. Sunt primele zile când te cunoști cu cineva, ieși la întâlniri și simți acei fluturași în stomac. Apoi vin zilele în care te cunoști, în care îți dai seama ce ai în comun și începi să vezi dacă totul se leagă. Jocuri poți să ai și în timpul relației dacă iubești cu adevărat.

Majda Aboulumosha

Care sunt cele mai frumoase amintiri pe care le ai cu familia ta? Una recentă și una de când erai copil?

Cele mai frumoase amintiri din copilărie sunt legate, clar, de mama mea. În timp ce acestea mai recente sunt legate de fiica mea. Fiecare dintre acestea au un loc diferit în mintea mea, dar înseamnă la fel de mult pentru fericirea mea sufletească.

Care sunt principiile de viață care ți-au fost insuflate în casă?

Să fiu liberă, să îmi mențin independența, să aleg cu sufletul, ținând cont de minte ! Să nu uit niciodată de mine. Să îmi găsesc puterea de a trece peste orice impediment. Și orice ar fi – să fiu eu!

Ai spus despre mama ta că este o eroină, o luptătoare – te-a crescut singură și a avut grijă să nu-ti lipsească nimic. Ești, la rândul tău, mama unei fetițe minunate. Care e cel mai valoros lucru pe care vrei să i-l transmiți fiicei tale, Jacqueline, și cum vrei să te vadă ea când va ajunge la maturitate? 

Așa este, sunt o norocoasă și asta vreau să simtă și fiica mea. Ea este minunea mea, este bucuria mea după o zi lungă și o port cu mine în gând în orice moment. Încă de când este mică, mi-am dorit să îi insuflu puterea de a-și face proprile alegeri, chiar dacă ar greși. Eu sunt acolo să o susțin, dar nu să o opresc din a-și trăi proprile experiențe. Cum să mă vadă? Ca pe cea mai bună prietenă a ei, ca pe omul care va fi mereu acolo.

Cat de mult îți seamănă fiica ta, ce regăsești din tine la ea?

Fiica mea este atât de optimistă, mereu are zâmbetul pe buze. Fiica mea crede în bine. Și fiica mea înțelege foarte bine ce înseamnă să îți acorzi timp proiectelor de viață, cum este acesta care ne ține departe pentru câteva luni. Mi-ar plăcea să cred că a preluat aceste lucruri de la mine.

Majda Aboulumosha

Când ți-ai dat seama că vrei să urmezi un parcurs artistic, care să te aducă în lumina reflectoarelor? Câte din lucrurile pe care ți le-ai dorit ai bifat până acum și ce urmează pe listă?

Cariera mea artistică a început cu mulți ani în urmă, iar la acel moment am știut că este ceea ce îmi doresc să fac. Primele roluri nu le-am obținut ușor, am muncit mult pentru ele și nu regret nicio secundă. Lista mea este lungă, dar nu-mi fac griji – atât timp cât sunt sănătoasă, cât o am pe fiica mea aproape… le voi atinge pe toate. Sau cel puțin pe toate acelea pe care le voi considera relevante.

Care ar fi un lucru pe care ai vrea să-l retrăiești la nesfârșit și unul pe care ai vrea să-l ștergi din memorie?

Nu vreau să șterg nimic din memorie. Știi de ce? Pentru că fiecare amintire pe care o păstrez a pus câte o cărămidă la Majda de astăzi. Și nu aș vrea nici să retrăiesc ceva la nesfârșit. Prefer să trăiesc momente diferite alături de aceeași oameni, aceia care chiar contează pentru mine.

Care crezi că este cel de-al șaselea simț al femeilor?

Puterea de a alege.

NU POT TRĂI FĂRĂ

Fiica mea, telefonul meu prin care pot fi aproape de oamenii dragi din viața mea și fără iubire!

Foto: PRO TV