Jorge, colega ta la emisiunea „Cool Summer Nights“, de la Antena Stars, Maria Simion, spunea despre tine că eşti unul dintre cei mai cool şi charismatici bărbaţi din showbiz . Dar în viaţa de zi cu zi, în relaţia cu o femeie, cum ar trebui să fie un bărbat cool şi charismatic?

Cred că naturalețea face parte din peisajul complet. Sunt mai mulţi factori. Să fii sincer, să vrei binele celei de lângă tine și să te reîndrăgostești mereu de ea.

 Tu te-ai născut la malul mării. Care e cea mai frumoasă amintire de-ale tale din vacanţe?

Fiind născut la mare, amintirile cele mai frumoase sunt de la munte (râde). E și normal. Mereu vrei ceva ce nu ai. Tata, fiind profesor, ne ducea mereu în tabere, pe mine și pe sora mea. Cred că cele mai frumoase amintiri aunt cele când dansam pentru prima oară cu o fata care îmi plăcea.

 Care e lucrul care îţi place cel mai mult la showbizul autohton?

Îmi place că e în plină dezvoltare. Se încearcă proiecte noi și mereu apar oportunități pentru noi, artiștii.

Cum îţi place ţie cel mai mult sa-ţi exploatezi talentul? Te-am văzut într-o mulţime de ipostaze până acum, care e cea care îţi aduce cele mai multe satisfacţii?

Clar cel mai mult îmi place să cânt și să compun. Cred foarte mult în vocea mea și în proiectul meu muzical. Cred că o să cânt pâna în ultimul minut din viață.

 Care ar fi proiectul artistic pe care ţi-ar plăcea cel mai mult să-l întreprinzi?

Canalul meu de YouTube – Jorge Official este proiectul meu de suflet acum. Fanii mei vor putea asculta muzica mea de acum încolo doar acolo. Așa că dați „Subscribe“ ca să fiți la curent cu ultimele lansări.

De ceva timp activezi şi în zona designului vestimentar. Ce mai pregăteşti în această direcţie?

Pregătesc o nouă colecție de pijamale și halate pentru femei și bărbați. Sunt din ce în ce mai convins că oamenii din România, și nu numai, au nevoie de aceste produse. Am ales materiale de mătase de cea mai bună calitate și sunt nerăbdător să fac următorul catwalk.

Ştiu că eşti foarte preocupat de dezvoltarea spirituală, de descoperirea sinelui. Care sunt cele mai recente revelaţii pe care le-ai avut, în ce context?

Cea mai recenta luptă cu mine a fost „relaxarea“. Am obosit să fiu încrâncenat și parcă uitam să mă bucur de fiecare zi.  În sensul că îmi doresc foarte multe pe plan muzical și artistic și, de cele mai multe ori, încrâncenarea îndepărtează rezultatul dorit. Muncesc și las lucrurile să se întâmple natural. Să fie cât mai mare succes în viața mea, cu fiecare zi care trece.

Tu şi soţia ta, Ramona, formaţi un cuplu solid, cum vă redecoperiţi unul pe celălalt pe zi ce trece?

Suntem parcă mai nebuni ca la început. Relația noastră a evoluat frumos cu bune și cu rele. „Dă-i bărbatului libertate și dacă iubește cu adevărat va fi cel mai aproape de tine.“ Nu știu dacă a zis cineva asta, dar am simțit că parcă sună a citat. (râde)

 Să presupunem că eşti singur şi o cunoşti azi pe soţia ta. Ce i-ai spune?

I-aș spune: „Singur aș ajunge unde îmi doresc, însă împreună am ajunge și mai departe“. E o vorba care ne definește pe amândoi.

Lucrurile pe care le preţuieşti cel mai mult la oamenii din jurul tău care sunt?

Onestitatea, siceritatea, chiar dacă uneori doare, și iubirea necondiționată. Sunt sătul de oameni care își dau cu părerea sau vor să mă schimbe cum cred ei că e mai bine pentru mine.

Dar ce crezi că apreciază ei cel mai mult la tine?

Ştiu că sunt charismatic, jovial și o prezență plăcută. Datorita faptului ca mi s-a zis de mic că sunt frumos, am clădit în mine o încredere solidă.  În plus, unii oameni sunt atrași de cei cu încredere de sine. Cred că ne atragem între noi pentru că suntem diferiți și ne completăm calitățile. Probabil am și eu, la fel ca fiecare dintre noi, ceva special.

Un bărbat întotdeauna…

… trebuie să asculte de femeia de lângă el.

Fără ce nu poate trăi Jorge?

Nu pot trăi fără muzică, credință și speranță. Vă iubesc și salut toate cititoarele.

Ai doar 36 de ani şi trei copii. Dacă eşti tânăr înseamnă că eşti şi un tată „cool“?

Da și nu. Sunt momente când copiii tăi te consideră cool, alteori nu. Nu poți să mimezi „cool-ul“. Ori îl ai, ori nu. Când vine vorba de „cool“, cel mai important e să înveți tot ce poți de la copiii tăi, iar ei vor fi prietenii tăi.