INNA, care sunt micile lucruri de fiecare zi care te fac un om mai bun?

Încerc în fiecare zi să fiu un om mai bun atât pentru mine, cât și pentru cei dragi, poate chiar și pentru fani. De la a merge la psiholog atunci când simt nevoia să mă echilibrez, la a petrece timp cu cei dragi, a face surprize prietenilor, a mă implica în proiectele în care cred pentru a face diferența, toate sunt lucruri mai mari sau mai mici care mă ajută să fiu un om mai bun.

Cat de repede  îți câștigă cineva încrederea și cât de repede o poate pierde? Care sunt valorile pe care le cultivi în relațiile cu ceilalți?

Ajung să am încredere în cineva cu timpul, prin experiențe și timp petrecut împreună. Este important să știu că mă pot baza pe acea persoană, că își ține promisiunile făcute și desigur că același lucru îl ofer și eu înapoi, respect.

Relațiile mele de prietenie sunt foarte importante pentru mine, dar și cele profesionale și recunosc, sunt exigentă din acest punct de vedere.

inna

Care sunt cele mai neașteptate lucruri care ți s-au întâmplat anul trecut?

Au fost multe lucruri frumoase și neașteptate pentru care sunt super recunoscătoare!

Piesa mea ”Flashbacks” s-a bucurat de feedback extraordinar și în Rusia și multe alte țări, chiar nu m-am așteptat să fie atât de bine primită de public. La fel și cel mai recent single ”Up” care este deja pe locul 54 în top Shazam Global, pe locul 6 în top Shazam Dance. Doar ce am relansat piesa cu videoclip oficial și o colaborare care de asemenea, este neașteptată, dar mă onorează cu Sean Paul, unul dintre cei mai mari și apreciați artoști din lume.

 Am avut o colaborare cu Alok (DJ-ul numărul 5 în lume) și Sofi Tukker. Chiar mă simt binecuvântată!

Ai lansat noul album Champagne Problems, compus în timpul petrecut în  ”Dance Queen’s House”. Ce faci după proiectele de anvergura? Îți iei vreo pauză, vrei să pleci într-o vacanță? Ce faci când nu muncesti?

Dance Queen’s House este unul dintre proiectele dragi mie, care a ajuns la cel de-al doilea sezon. Este o sesiune muzicală de două-trei săptămâni în care stau izolată într-o casă alături de compozitori și producători de la Global Records, casa mea de discuri și lucrăm la piese noi. Bineînțeles că ne și distrăm, avem parte de tot felul de experiențe tari, de surprize, provocări, invitați speciali. Toate episoadele de vlog sunt pe canalul meu de YouTube, iar fanii pot fi la curent cu tot ceea ce facem, chiar pot asculta în premieră piesele care urmează să fie lansate.

Ca și după primul sezon, când am lansat albumul ”Heartbreaker” care include 10 piese, și după cel de-al doilea sezon, a urmat un album, Champagne Problems.

Deocamdată, nu am avut cum să plec în vacanță după acest sezon, dar urmează o binemeritată vacanță luna aceasta.

Când nu muncesc, petrec timp cu familia, cu prietenii, merg la sală, la studio, dar și în vacanțe. Iubesc să călătoresc!

Lucrezi mai bine când ești în priză sau preferi să-ți oferi timp, să planifici, să prioritizezi?

 Prefer să fac lucrurile așezat, planificat, dar se întâmplă adesea să fie nevoie să fac anumite lucruri pe repede înainte, să fiu extrem de promptă și de eficientă și atunci mă organizez să fie totul gata și făcut cât de bine se poate.

Cum e viața alaturi de alt artist? Cum vă inspirați unul pe celalalt, tu și iubitul tău, Deliric?

Ne susținem, ne ascultăm unul pe celălalt, călătorim des, avem o viață frumoasă, liniștită și armonioasă împreună. Chiar dacă suntem doi artiști cu program destul de încărcat.

inna

Ce învățati unul de la celălalt?

Unul dintre primele lucruri pe care le-am schimbat inspirată fiind de stilul lui de viață este să renunț să mai consum carne, sunt vegetariană.

Mă echilibrează, mă face să vreau mereu mai mult de la mine, mă inspiră.

Ce învață el de la mine… ar trebui să îl întrebați pe el (râde).

Cărui loc îi spui ”acasă” acum și ce înseamnă pentru tine un cămin? De ce fel de lucruri îți place să te înconjori?

Acasă spun acum casei în care locuiesc cu Deliric, iubitul meu, dar și casei în care locuiesc mama și bunica mea.

Acasă pentru mine este Bucureștiul acum, dar mă reîntorc cu drag de fiecare dată când am timp liber la Barcelona, este un oraș de suflet.

Căminul e ”my safe zone”, locul în care mă simt liniștită, mă relaxez, îmi încarc bateriile să o iau de la capăt.

Un moment pe care ai vrea să-l retrăiești la nesfârșit care ar fi?

Nu cred că sunt neapărat multe momente pe care să le retrăiesc la nesfârșit, pentru că îmi place să mă bucur de experiențe noi, care să mă surprindă.

Însă momentele pe care vreau să le retrăiesc la nesfârșit sunt cele în care sunt pe scenă, în fața publicului, în acel schimb de energie unic care mă face să mă simt în al nouălea cer.

Ai avut colaborari muzicale alături de cei mai cunoscuți artiști. Cum e să fii în preajma lor, cum relaționați, cum se realizează chimia muzicală și personala dintre doua entități celebre?

Chiar am avut multe colaborări pentru care sunt extrem de recunoscătoare cu artiști extraordinari precum Pitbull, J Balvin, Daddy Yankee, Yandel, Alok, Sean Paul. Este inspirațional să fii în preajma unor artiști care au reușit atât de multe, care au piese atât de cunoscute în întreaga lume, mai presus de faptul că sunt celebri. 

Care e prima ta amintire?

Îmi amintesc cum bunica mea mă ducea cu ea la biserică și cântam cu ea și așa am început să înțeleg cât de importantă e muzica. La fel apoi și mama mea cânta mereu în casă, pentru că era cântăreață de muzică populară.

NU POT TRĂI FĂRĂ

Lucruri ar fi microfon, telefon, pașaport (să pot călători).

Dar esențiali sunt oamenii din viața mea: iubitul meu, echipa mea de la Global Records, familia mea, prietenii mei.

Foto: Global Records