George, e vreo provocare artistică, profesională pe care nu ai accepta-o?

Până acum nu am acceptat anumite proiecte pe care nu le-am considerat ca fiind un plus profesional. Provocări artistice nu cred că aș refuza, nu sunt genul de om care să se sperie de provocări. Eu vreau să fac tot ce este posibil și poate chiar ceva mai greu.

Cum te schimbă, cum te transformă fiecare rol pe care îl interpretezi?

Fiecare rol pe care îl am și pe care îl creez cu ajutorul regizorului mă schimbă, arde ceva în mine, ia și îmi aduce ceva. Nu aș putea să spun, specific, ce este acel ”ceva”, dar faptul că eu mă consum pentru fiecare rol, automat, mă ajută să învăț. Este un exercițiu care mie îmi place și la care nu aș renunța pentru nimic în lume.

Te vedem pentru prima dată în ipostaza de concurent al unui reality-show. Câtă libertate de manifestare ai într-un proiect precum Ferma?

Fiind un reality-show, libertatea este absolută, poți face ceea ce vrei. Producția nu ne îngrădește, tocmai acesta fiind scopul emisiunii: să vadă cum ești tu în viața ta, de zi cu zi, să vadă cum reacționezi, cum vorbești cu oamenii.

Ce ți se pare cel mai greu la ”Ferma”?

Din punct de vedere al muncii pe care trebuie să o depun, nu mi se pare greu. Din punct de vedere al lipsei de mâncare, stomacul meu deja s-a micșorat, m-am obișnuit treptat cu foamea. Niciodată nu am muncit atât de mult și să nu mănânc într-o proporție echilibrată, poate asta este ceva nou. Cu toate acestea, nu mi se pare grea munca, știu exact ce am de făcut. Iar ceea ce nu știu, întreb.

Cred că dificil este momentul în care doi oameni se ceartă și eu nu mă pot abține să nu intervin. Eu nu cred în ceartă, nu-mi place energia care este creată în jurul unui moment conflictual și mereu am încercat să evit astfel de situații, să le calmez.

Ce ai învățat acolo? Despre tine, despre ceilalți?

Despre mine nu simt că am învățat nimic nou, până acum, în competiție. Cât despre ceilalți, cred că o să-mi fac niște prieteni. Cunosc natura umană, îi văd limitele, le văd și pe ale mele și sper să-mi depășesc unele. Dar nu cred că mă va transforma show-ul. În cazul în care se va întâmpla, voi fi bucuros.

Cum ai intrat și cum crezi că vei ieși?

Am intrat George Piștereanu și la fel voi ieși. Nu cred că mă voi schimba și nu cred că-mi voi schimba percepția asupra vieții. Dacă voi greși, ceea ce este posibil, îmi voi cere iertare și voi încerca să evit astfel de situații pe viitor. Cu toate acestea, nu îmi voi schimba crezul personal.

Cine te așteaptă acasă? Cum ai vrea să fii așteptat acasă?

Familia mă așteaptă acasă, ca de fiecare dată. Și pisica!

Dacă ai avea o superputere, ai alege să…

Aș alege să fiu un super geniu, cu un IQ cât mai mare posibil. Aș fi nefericit, odată cu o genialitate ieșită din comun survine nefericirea, cu cât se duce mai mult spre creier, cu atât scade aportul emoțional. Dar mi-ar plăcea foarte mult să pot acumula tot mai multe informații!

Cu cine ai alege sa rămâi pe o insulă pustie dintre concurenții de la Ferma?

Cu siguranță cu Bogdan și cu Andrei, deoarece noi trei ne-am deschis o firmă în Fermă care include strategii și construcții! Se numește ”ÎțiVeiLuaȚeapăOricum SRLD”, D de la debutant și pentru taxe mai mici! Aș rămâne cu ei pentru că, dincolo de orice, avem de construit o barcă pentru a putea pleca de pe insula pustie. Îmi sunt foarte dragi băieții și aș alege să lucrez alături de ei pentru a ridica o barcă/o plută să putem pleca de acolo.

Te-ai gândit la celebritate când ai ales o carieră artistică?

Eu nu am ales o carieră artistică cu gândul de a fi celebru, eu am vrut să fiu cântăreț pentru că-mi plăcea să cânt. Scopul meu nu a fost celebritatea, ci actul în sine. Faptul că a survenit, mă bucură, evident, dar dacă nu se întâmpla, nu aș fi fost dezamăgit.

În ce context ai învățat cea mai importantă lecție de viață?

Cred că cea mai importantă lecție de viață nu o pot lega de un moment anume. Dar când lucram în Italia, în ultimul an de mers acolo, mi-am dat seama că pot mai mult, a fost un moment de cotitură. Emoțional și cerebral, am realizat că nu este cazul să mai continui cu acea activitate: lucram la un tavan, trebuia să-l zugrăvesc și când am băgat șpaclul, tavanul a căzut. Atunci am aruncat toate instrumentele de lucru, am plecat și nu am vrut să mai continui. Chiar dacă de atunci, am mai făcut așa ceva pentru mine, rămâne un moment de cotitură. Eu mereu învăț câte ceva, nu contează dacă este vorba despre ceva mai mic sau mai mare, dar sunt deschis la lucruri noi.

Ce cadou ți-ai face ție însuți cu ocazia împlinirii a 30 de ani?

Am împlinit 30 ani pe 12 octombrie. Nu am avut niciodată o problemă cu anii, nu mi s-a părut că dacă am 23 ani… nu pot face ceva. Poate mai complicat a fost când aveam 15 ani și îmi doream carnetul de conducere!

Cadourile pe care mi le doresc sunt prietenii și oamenii care mă înconjoară, pentru mine contează aportul lor emoțional când ne vedem. De multe ori, lucrurile materiale nu au nicio relevanță.

Ce conta pentru tine la 20 de ani și ce contează la 30?

La 20 de ani încercam să-mi formez o siguranță economică, dar am reușit câțiva ani mai târziu. Ceea ce îmi doream atunci, îmi doresc și acum: să fiu cel mai bun, dacă se poate spune așa, sau cel mai dorit/căutat, pe segmentul meu de actorie și nu în ultimul rând, să fiu implicat în cele mai tari proiecte. Când mă implic în ceva, îmi doresc să fie un proiect de calitate. Îmi doresc foarte tare să las o amprentă clară asupra actoriei.

NU POT TRĂI FĂRĂ

Nu cred că există un lucru fără de care nu pot trăi. Sunt extrem de adaptabil, mă mișc în funcție de ce mi se oferă. Dacă pot să cer mai mult, cer. Dacă pot să obțin mai mult…obțin ! Uite, cum e în Fermă: nu este mâncare, este o ciorbă din care mâncam dimineața și seara, nu avem telefon, nu putem vorbi cu prietenii, am dormit pe scândură… dar nu m-am văitat! Chiar dacă i-am înnebunit pe toți că vreau cozonac, când ni s-a oferit oportunitatea… am folosit bănuții câștigați pentru alt scop, pentru a susține echipa.

Mie îmi place să călătoresc mult, îmi place zona montană, de exemplu, cum a fost la bandiți: somn într-o groapă pe niște saci, am făcut și eu așa ceva, în trecut! Dacă știu unde e nordul și unde vreau să ajung, e perfect!

Foto: Instagram