Geanina, cum a fost la filmările pentru ”Gospodar fără pereche”? Ce te-a surprins, ce te-a intrigat cel mai mult?

Filmările au fost super faine. A fost o experiență pe care nu o s-o uit și sunt foarte bucuroasă pentru că am avut alături niște oameni minunați, de la echipa de filmare până la gospodari și fete. O să vedeți momente haioase, inedite, dar o să avem parte și de lacrimi! Cred că cel mai mult m-au surprins drumurile pe care le-am parcurs prin țară (a fost un adevărat du-te – vino de 3 000 de kilometri) și ospitalitatea gospodarilor. Sunt băieți minunați, pe care abia aștept să-i cunoașteti mai bine și să vedeți ce fete le-am pregătit.

 

Ești la primul proiect de anvergură pentru PRO TV. Cum ai primit propunerea de a prezenta emisiunea? Te-ai pregătit în vreun fel apoi pentru acest job?

Este primul proiect de genul acesta, nu am mai prezentat până acum nicio emisiune de divertisment și sunt implicată cu tot sufletul, muncesc cu tot dragul! Atunci când am primit propunerea m-am bucurat extrem de tare, pentru că am fost o telespectatoare care a îndrăgit emisiunea de la primul sezon și mi-a fost mai ușor să înțeleg mersul lucrurilor atunci cand am început filmările. Vă spun sincer, o să vă placă foarte tare emisiunea.

geanina ilieș

E vorba de un reality-show în care tineri de la țară își caută jumătatea. Să fie aceasta una dintre cele mai bune metode de a-ți gasi un partener?

Sunt tineri, gospodari muncitori care își alocă foarte mult timp muncii, la țară sau la oraș! Avem gospodari cu ferme, agricultori, au culturi de lavandă, au pensiuni, sunt autohtoni. Nu o să vedeți numai băieți care au grijă de animale, o să-i vedeți cât de tineri, frumoși, harnici și hotărâți sunt! Au ajuns într-un punct în care și-au dat seama că vor și altceva de la viața lor și acesta este principalul motiv pentru care au ales să se înscrie la această emisiune: să-și găsească jumătatea. Timpul nu prea le stă la dispoziție și cred că este un mod frumos și în același timp curajos să aibă parte de o asemenea experiență.

 

Ai avut vreo relație care s-a înfiripat pe social media? Ce părere ai despre această abordare?

Eu sunt împreună cu iubitul meu de peste șapte ani, atunci Facebook era încă la început (râde). Mi se pare firesc ca lucrurile să evolueze, cel mai important este ca două persoane să vorbească și să se cunoască, iar rețelele sociale fac acest proces mai ușor. Cred chiar că există șanse și mai mari ca oamenii să-și găsească mai ușor și repede un partener cu care să aibă multe lucruri în comun.

 

Crezi că în aceste vremuri oamenii se conectează mai greu?

O să vorbesc strict despre mine. Da, am avut o perioadă în care mă simțeam străină de absolut tot ce mă înconjura. Aveam momente în care nu reușeam să fiu eu, optimistă, empatică, căreia îi pasă de cei din jurul ei. Eram stresată și simțeam o presiune din social media, o agitație, pesimism, lucruri pe care eu nu le acceptam sau simțeam până atunci. Pierdusem legătura cu mine, pentru că mă lăsasem absorbită de tot felul de lucruri superficiale care mă înconjurau. Restartul a fost perioada petrecută în fermă, unde am învățat din nou să mă bucur de lucrurile simple, să mă simt bine lângă cei din jur și să caut lucrurile frumoase din oameni. De atunci, fac tot posibilul să păstrez aceste repere în fiecare zi.

geanina ilieș

Care sunt atuurile și punctele slabe ale gospodarilor care își caută perechea?

Primul instict ar fi să spun că eu le văd numai punctele forte. Dar nu este așa, cu toții suntem oameni, cu bune și rele. La fel sunt și băieții mei. Sunt tineri, frumoși, autentici, haioși, plini de viață și poate puțin prea concentrați pe muncă și la obiectivele lor, ca să remarce fetele. Sper că am reușit să le arăt că totul merge minunat atunci când există un echilibru. Și o să vedeți și voi la anul!

 

Unde crezi că greșesc cel mai des bărbații în relații? Dar femeile?

Nu cred în catalogări de genul ăsta. Fiecare dintre noi este diferit. Reacționăm diferit, iubim diferit, ne certăm diferit. Și nu cred că este o diferență în ceea ce privește sexul cu care te-ai născut, ci felul de om care ești.

 

Tu ce apreciezi la partenerul tău cel mai mult?

Simplul fapt că mă inspiră în tot ceea ce fac. Contează foarte mult ca cel de lângă tine să te înțeleagă și să fie alături de tine și în momente frumoase, dar și în momente mai puțin plăcute.

 

Unde crezi că greșesc majoritatea bărbaților când curtează o femeie?

Greșeli facem cu toții, însă dacă ar fi să dau un sfat, spun doar atât: dacă sunteți făcuți unul pentru celălalt, nimic nu mai contează.

 

Care ar  fi cel mai bun sfat despre relații pe care l-ai primit și pe care îl oferi și tu altora, la rândul tău?

Suntem două persoane diferite și trebuie să acceptăm amândoi asta. Acceptarea înseamnă că doi oameni sunt de acord să nu fie de acord despre unele lucruri… și totul este în regulă. Diferențele de opinie, chiar și cele majore, nu distrug relațiile, ci din contră – dacă sunt acceptate și discutate, ajung să apropie și mai mult partenerii de cuplu.

geanina ilieș

Fiul tău e în pragul adolescenței. Te-ai pregătit pentru momentele în care va ieși în oraș cu o fată etc? Ești o mamă cool sau extraprotectoare?

M-am pregătit, da! Chiar m-a luat prin surprindere, pentru că nu mă așteptam ca acel moment să vină atât de repede. Patrick are 13 ani și a ieșit în oraș cu o fată, mi s-a părut foarte drăguț. Este un băiat foarte atent și sensibil, dar în același timp foarte haios și cu o personalitate foarte puternică. Îl veghez din umbră, nu sunt o mamă extraprotectoare pentru că nu-mi plac lucrurile exagerate. Sunt o mamă iubitoare, înțelegătoare și pentru el sunt cea mai buna mamă “pe care și-o putea dori!”. E un copil simpatic de la care îmi iau cea mai bună energie.

 

Când te simți cea mai frumoasă, Geanina?

În weekend, pe canapea, nemachiată și ținută în brațe.

 

Fără ce nu poate trăi Geanina Ilieș?

În afară de Patrick, părinți și iubire, aș putea spune internet, telefon și crema hidratantă.

 

 

Foto: PRO TV