Ce ați decoperit unul la celălalt pe parcursul filmărilor prin țară, de la ”Aventurierii gustului”, de la Prima TV?

Chef Antonio Passarelli: Eu, despre mine, am aflat că pot să gust aproape orice, gătit în orice fel, fapt care mă lasă fără vorbe. Despre Dezbră- că este un om de milioane știam deja, am aflat că se pricepe chiar bine la autorulote/caravan, că este un bun șofer, că are nevoie de apă caldă și că moare după carnea de miel. (râde)

Codruț Kegheș: Ne știam de ceva vreme, dar această perioadă împreună ne-a apropiat și am câștigat un prieten pe viață! Sigur vom avea lucruri faine de făcut împreună!

Ce lucruri noi v-au intrigat, frapat, mirat, extaziat?

Chef Antonio Passarelli: Am rămas foarte surprins că, după ce am văzut ce știe să facă, nu joacă într-un serial ca actor. Este chiar foarte bun, știe să improvizeze și împreună reușim să ieșim din orice impas.

Codruț Kegheș: Au fost multe bune și rele, dar le-am oprit doar pe cele bune, care sunt legate de oameni și locuri de calitate din această țară frumoasă!

Care sunt zonele în care ați vrea să locuiți pe timp îndelungat, în urma ”periplului” vostru?

Chef Antonio Passarelli: Eu… niciunde. Iubesc prea mult marea și nu am fost la mare.

Codruț Kegheș: Aici e de discutat, ori prin locurile din Italia de care mi-a povestit Antonio sau aici, în zone în care nu simți că ești în România!

antonio passarelli

În ce privință v-ați lăsa pe mâna colegului de emisiune 100%? În ce aspect aveți încredere oarbă în coechipier?

Chef Antonio Passarelli: Aprope în toate, de la sugestie despre cum să jucăm o fază până la cum conduce (condusul este un lucru foarte important în emisiune).  

Codruț Kegheș: 100% pe mâna lui și asta pentru că am simțit amândoi că ne completăm, iar din nimic iese ceva bun!

Ce presupun filmările pentru un road-trip? Ce ați învățat voi despre voi înșivă în acest parcurs?

Chef Antonio Passarelli: Adaptare, adaptare, răbdare, adaptare, răbdare… Se poate întâmpla orice, trebuie multă capacitate de adaptare și răbdare.

Codruț Kegheș: Logistica acestor deplasări e destul de complexă și, dacă lucrurile nu sunt bine puse la punct, nu îți dau satisfacția a ceea ce faci, am râs foarte mult și au fost momente super faine pe care sigur nu le vom uita niciodată!

Ce v-au spus cel mai des oamenii cu care ați interacționat?

Chef Antonio Passarelli: Mie că aveau un pic de frică să gătească pentru mine. Lui Dezbră că este tare! 

Codruț Kegheș:  Amândoi suntem veseli, deschiși la orice în momentul în care ne întâlneam cu lumea prin țară și mulți cu admirație și bucurie ne-au spus că se bucură că ne văd în realitate!

Dacă ați descrie România în trei cuvinte, acestea ar fi…

Chef Antonio Passarelli: Frumoasă, splendidă, o țara care te intrigă.

Codruț Kegheș: Sunt multe lucruri ce se schimbă în bine…dar pașii sunt mărunți!

Un drum lung poate uni sau poate dezbina o echipă. Ce vă enervează unul la celălalt și ce ați vrea să împrumutați unul de la celălalt?

Chef Antonio Passarelli: Pe mine, la Dezbră chiar nu mă enervează nimic, invers aș dori să împrumut aptitudinile de actor pe care le are. 

Codruț Kegheș: Este adevărat că se pot întâmpla multe lucruri care pot strica/dezbina o echipă, dar, când ai în spate mulți ani de muncă în domeniu, putem face doar lucruri de calitate! Eu am luat deja de la el ceva ce îmi oferă în momentele mai grele un calm pe care înainte nu-l simțeam atât de important!

NU POT TRĂI FĂRĂ

Chef Antonio Passarelli: Apă. 

Codruț Kegheș:  Familie și prieteni.