Cât de mult te-ai schimbat în ultimii ani și ce crezi că te va caracteriza întotdeauna?

Nu m-am schimbat mult. Aproape deloc. Poate doar o maturizare direct proporțională cu vârsta și o evoluție direct proporțională cu pregătirea pe care timpul mi-a permis-o. Voi fi mereu băiatul cu sufletul împărțit între renovarea spitalelor publice și sticla lui de Grey Goose de la LOFT.

Dacă ai putea invita la cină cinci personalitati (adevarate sau fictive), cu cine ai face o masă rotundă?

Ce întrebare bună! Doar cinci am voie? Fie! Bill Gates, Elon Musk, Steven Spielberg, Christopher Nolan și Leonardo DiCaprio.

Dacă ar fi analizăm fiecare ipostază de-ale tale, tu cum te vezi în postura de:

–  fiu

– iubit

–  prieten

–  tată

Mă văd așa cum ar trebui toți să se vadă: cea mai bună variantă a mea. Depun eforturi la toate aceste capitol, dar, at the end of the day, ești cât de mult și de bun îți e dat să fii. Trebuie să ne și acceptăm.

Știu că te ocupi îndeaproape și de proiecte caritabile. Crezi că e obligatia fiecaruia dintre noi de a da ceva înapoi societății în care trăim?

Obligație. Clar. Direct proporțională cu putința. Ai făcut bani? Ajută cu ei. Ai followerși? Ajută astfel. Și tot așa.

Ce îți dă speranță pentru viitor și de ce ți-e teamă?

Speranța e legată de România și oamenii ei. Cu pași de melc, dar mi se pare ca mergem spre bine. Teamă mi-e de tot ce poate sa vină care nu ține de noi și să ne îngenuncheze. Cum e mizeria asta de virus. Schimbări climatice sau altele.

codin maticiuc

Care erau problemele tale până să izbucnească pandemia?

Probleme oricărui proaspăt tătic și ale unui producător de film. Nu vreau să le înșir, căci chiar nu-mi place să mă plâng. Mai ales că mereu m-am gândit ca alții au alte probleme mai mari

Îți mai dorești copii? Cum te vedeai ca tată și cum ești, de fapt?

Îmi mai doresc. Ai mei sau poate sa înfiez. Încă totul decurge confirm planului sa zicem. Întrebați-mă asta în 10 ani. Să văd dacă am să reușesc să fiu atât de strict cum mi-am propus

Care e cea mai frumoasă declarație de dragoste care ți s-a făcut fără să fie folosite cuvintele?

Este cea zilnică când iubita mea doarme (mai mult nu) cu Smaranda și eu apuc să mă odihnesc. Cred că asta e cea mai frumoasă.

Codin, cât de bine s-a completat personalitatea ta cu cele ale celorlalți detectivi de la Masked Singer România – Ana Morodan, Horia Brenciu și INNA?

Exact asta e! Ați pus punctul pe i. Nu ne asemănăm atât de mult pe cât ne completăm. Cred că cei de la PROTV au gândit foarte bine când ne-au pus împreună. Suntem diferiți, dar nu într-atât cât să nu putem fi buni prieteni.

Pe care dintre ei îl cunoșteai cel mai bine înainte de începerea filmărilor?

Cred că eram mai apropiat de Ana Morodan, deși de cunoscut… să zicem că îi cunoșteam la fel de bine pe toți. Pot să vă spun însă că acum sunt foarte apropiat și de Horia și de INNA, în urma filmărilor.

NU POT TRĂI FĂRĂ

Smaranda, Smaranda, Smaranda.