Cleopatra, felicitări pentru logodnă și mulți ani înainte! Nici n-ai atins bine majoratul și ești gata de căsătorie. E o decizie foarte importantă…

Mulțumesc mult, da, așa este… Nu considerăm că ne-am grăbit… Așa am simțit să se întâmple.

Ai știut dintotdeauna ce ai vrut? Ți-ai planificat mereu pașii, atât în ceea ce privește cariera cât și viață personală?

Am fost și sunt mereu sigură de ceea ce vreau să fac, însă încerc să nu-mi planific prea multe lucruri și să le las să se întâmple de la sine.

CLEOPATRA STRATAN

Ești de mică în lumina reflectoarelor, pe scenă… Te-a maturizat acest lucru mai repede? Care au fost avantajele de a te învață de timpuriu cu munca și cu obligațiile?

Tata îmi zice că am fost matură încă de mică. Cred că am considerat asta mereu de-a lungul anilor și mi-am căpătat maturitatea fiecărei vârste. Sunt mereu avantaje când muncești și mai ales din plăcere, iar responsabilități sunt la tot pasul.

Când ai știut că ești pregătită să-ți petreci restul vieții alături de Edward Sanda? Când și cum ai spus primul ”Te iubesc!”?

Din prima clipă în care l-am văzut, am știut acest lucru, chiar dacă nu ne cunoșteam. Doar faptul că mă îndrăgostisem și că îmi doream foarte mult să fim împreună, îmi dădea încredere că alaturi de el voi fi cu adevărat fericită… Este un lucru pe care l-am simțit deodată de la început. Am spus amândoi în același timp “Te iubesc” pentru că amândoi am simțit asta.

CLEOPATRA STRATAN

Față de alte povesti de dragoste, a voastră este…

Ceva ce nu am mai întâlnit și cu siguranță ceva ce a fost scris pentru noi!

O să faceți echipă și pe plan muzical, nu numai familial, de-acum înainte?

Sigur, asta și facem, am fost la început colegi de scenă, iar acum suntem o familie și o să ne menținem așa mereu.

Ce au spus membrii familiilor voastre legate de planurile voastre de căsătorie?

S-au bucurat foarte mult!

Te-ai văzut dintotdeauna o mireasa tânără, ai visat la aceasta zi?

Sincer, da! Când eram mică, voiam o rochie spectaculoasă și o nuntă ca în povesti… Acum aș minimaliza totul la ceva mult mai restrâns și mai intim… Relația nu constă în nuntă. Dar abia aștept să îl văd pe Edi în costum și pe mine în rochie albă.

CLEOPATRA STRATAN

Când va avea loc nunta, ați stabilit detalii? Ce fel de mireasa vrei să fii?

Nu am stabilit nimic în legătură cu căsătoria și nunta. Nu ne grăbim.

Cum vrei să vorbească muzica ta pentru tine mai departe?

 Mereu în ascensiune!

Dacă ai compune tu o piesă pentru voi doi, cum s-ar intitula?

Am compus una împreună, deocamdată nu pot spune titlul.

Care ar fi piesa care îți vine prima data în minte când te gândești la povestea de dragoste dintre tine și Edward Sanda?

 “Fly Me to the Moon” – Fank Sinatra, e exact despre el.

NU POT TRĂI FĂRĂ

Nu sunt dependentă de lucruri în general, doar de cele care sunt cu adevărat necesare pentru oameni… Daca ar fi ceva ce nu aș vrea să lipsească din viața mea, acel ceva ar fi Edward… Face parte din mine și îmi este imposibil să îmi proiectez viață fară el.

Foto: PR