Cătălin, care este lucrul care îți lipsește cel mai mult acum și ce ai din abundență?

Îmi lipsește timpul liber. Am din abundență realizări pe toate planurile profesionale, satisfacția muncii pe care o fac, respectul oamenilor din jurul meu.

Cât de solicitant a fost ultimul sezon ”Bravo, ai stil!” pentru tine, ca jurat?

A fost solicitant, pentru că în timpul ultimului sezon am trecut prin niște intervenții chirurgicale destul de delicate. Dar am avut parte deo echipă minunată, de oameni pe care îi iubesc și pe care îi apreciez și care mi-au fost alături în momentele mai dificile, m-au susținut. Pentru că am și alte activități profesionale, am avut de pregătit prezentări de modă, am fost plecat, am și alte afaceri în zona imobiliară, restaurante, dar am reușit să trec peste toate aceste provocări cu bine. Asta și pentru că iubesc ceea ce fac.

Ce lucruri îți consumă cea mai mare parte a timpului acum –  atâtaspecte de ordin personal cât și profesional?

Pe plan personal nu îmi consumă nimic timpul, pentru că partea profesională îl consumă pe tot. Viața mea se rezumă la carieră, la aspecte legate de afaceri. Oamenii cred că sunt într-o vacanță continuă, pentru ca sunt tot timpul plecat și filmez, fac shootinguri, dar puțini înțeleg că, de fapt, eu plec cu munca, în cadrul unor contracte, și mă trezesc la 6, 7 dimineața și ajung în cameră la ora 22, 23 noaptea, fac duș și mă odihnesc pentru că a doua zi o iau de la capăt cu alte filmări, shootinguri care nu sunt deloc ușoare, așa cum poate și-ar imagina unii. Muncesc foarte mult și fac asta cu bucurie în fiecare zi, pentru că îmi place ceea ce fac.

Catalin Botezatu

Ce ai câștigat și ce ai pierdut în ultimul an, dacă ai face oretrospectivă?

Am câștigat și mai multă experiență, fiecare an vine cu noi provocări,am avut multe realizări. Am pierdut prieteni dragi, am facut o selecție mai dură a lor. În ultimele luni, am hotărât să iau pauze mari de la a petrece timpul cu oameni dragi, pentru că mi-am dat seama că uneori sunt folosit și prietenia dintre mine și acestia nu este întotdeauna sinceră. Nu mai sunt atât de permisiv, nu mai suport minciuna, ipocrizia și am facut o selecție foarte dură în anturajul meu, în cercul meu de prieteni. Îmi asum în continuare să mai pierd oameni dragi, nu este vorba de egoism, încerc să-mi pun în ordine viața.

Care sunt oamenii de care îți place să te înconjori?

Oamenii sinceri, simpli, care nu sunt ipocriți și care îți spun adevărul în față, chiar dacă este ceva mai delicat pentru mine. Apreciez oamenii dezinteresați, onești, cu simțul umorului și al aventurii.

Cum primești, de obicei, schimbările care apar în viața ta?

Schimbările din viața mea sunt planificate, nu există ceva întâmplător.Nu-mi mai doresc nimic și schimbările au devenit deja proiecte și planuri realizabile.

Completează, te rog, formularea: Sunt prea tânăr ca să … și prea bătrân ca să…

Sunt prea tânăr să depun armele și să nu demonstrez că sunt cel mai bun și prea bătrân ca să mai tolerez minciunile.

Nu te saturi niciodată de…

Iubire!

Dacă s-ar face un film despre viața ta, cine ai vrea să-l regizeze șicum s-ar intitula? Cărui gen ar aparține?

În urma unui podcast celebru, sute de oameni mi-au sugerat acest lucru și mă bucur că oamenii doresc să îmi cunoască viața. Ar trebui să aibă un scenariu foarte bun, viața mea este cu multe picanterii, suișuri și coborâșuri. Ar trebui să fie regizat de cineva care înțelege viața aceasta și l-aș superviza cu mare drag. Ar fi o dramă glam cu aspecte comice pe alocuri (râde).

Nu pot trăi fără…

Iubire, afecțiunea oamenilor sinceri din jurul meu și prieteni sinceri.