Cine era Ana Maria Pantaze înainte să apară la ”Românii au talent”, sezonul 9?

Înainte să apar la ”Românii au talent” eram o croitoreasă care cânta seara la karaoke cu prietenii.

 

Cum ți-ai ales piesa pe care s-o interpretezi la prima apariție în concurs și cum ai ales-o pe cea din finală? Ce însemnătate au pentru tine?

La audiți, am ales piesa Ettei James – I’d Rather Go Blind, deoarece mi se potrivea și mă simțeam bine când o cântam. Pentru finală, am încercat o piesă mai grea, dar care îmi place foarte mult.

Ana Maria Pantaze romanii au talent

Cum îți va schimba viața premiul câștigat? Ce vei face cu faima și cu cei 120 000 de euro obținuți?

Momentan nu mi-a schimbat viața. După ce voi primi premiul, îmi doresc să-mi cumpăr un apartament, să-l mobilez și să investesc în muzică și în studii muzicale.

 

Ți-ai dorit mereu să apari pe o scenă, să te cunoască lumea? Visai să intrepretezi pentru un public numeros?

Nu mi-am dorit, nu m-am gândit că voi ajunge să mă recunoască lumea pe stradă, la cumpărături sau în stația de tramvai. Cântând în fața a sute de spectatori, eu fiind obișnuită cu un public mai restrâns, am aflat cât de emoționant este să ai atât de mulți ochi îndreptați spre tine. A fost ca un șoc.

Cât de diferit a fost să treci de la karaoke la o scenă propriu-zisă, în fața unui juriu și a unui public enorm?

Trecerea de la karaoke la o scenă atât de mare cum este cea de la ”Românii au talent” a fost una plină de emoții, cu sentimente de teamă și puțină frică.

Care a fost primul lucru pe care l-ai făcut când ai ajuns acasă cu trofeul Românii au talent”, sezonul 9?

După ce am câștigat trofeul de la ”Românii au talent” sezonul 9, am mers la karaoke și am petrecut cu prietenii și cu familia. Încerc să mă bucur de momentele de după emisiune, îmi doresc foarte mult să merg mai departe cu muzica, să învăț și să mă dezvolt.

Cu ce crezi că ai impresionat publicul care te-a votat? Ce crezi ca i-a determinat să te aleagă pe tine și nu pe altcineva?

Sincer, cred că oamenii s-au pus în locul meu, și-au imaginat, probabil, cum ar fi să câștige un om simplu.Nu am făcut nimic deosebit, am fost exact așa cum sunt în mod normal.

O melodie care să caracterizeze viața ta din acest moment care ar fi?

Nu am o piesa care să mă „specifice” în acest moment.

Vrei să începi și o carieră artistică propriu-zisă? Unde visezi să mai cânți?

Îmi doresc să cânt, să ajung poate o cântăreață în România, de ce nu, să și cânt pe scene importante atât din țară, cât și din străinătate.

Care a fost cea mai mare reușită a vieții tale până să participi la ”Românii au talent”?

Nu am avut nicio realizare atât de importantă precum câștigarea concursului. Sinceră să fiu, nu știam la ce să mă așept, nu avusesem contact cu scenă și cu televiziunea.

 

La ce te așteptai până să intri în concurs și cum fost atmosfera odată ce ai intrat în vâltoarea competiției? Care era atmosfera?

După începerea emisiunii, toată experiența a fost una incredibilă, plină de emoții și foarte frumoasă, în care am întâlnit numai oameni deosebiți, care s-au purtat foarte frumos cu mine.

 

Trei lucruri pe care vrei să le faci în viitorul apropiat care sunt?

În viitorul apropiat îmi doresc să-mi cumpăr un apartament, să scot o piesă și să mă lansez în muzică.

 

Cine te-a încurajat cel mai mult?

Cel mai mult m-au încurajat prietenii și familia.

 

Ți-e teamă și de reversul medaliei, de efectele mai puțin plăcute ale unei persoane cunoscute? Cum îți păstrezi picioarele pe pământ?

Momentan nu am ajuns să fiu atât de cunoscută încât să cunosc și reversul medaliei, dar este normal ca orice lucru bun să vină la pachet și cu mici surprize. Eu nu am de gând să mă schimb, nu cred că faptul că am câștigat îmi va lua mințile.

Fără ce nu poți trăi?

N-aș putea trăi fără pisicile mele, fără telefon și fără muzică!

 

 

Foto: PRO TV