Adrian, cum întâmpini cea de-a patra decadă de viaăț? Cum simți trecerea timpului ca tată, ca profesionist, ca soț? Este vârsta doar un număr?

Să știi că de ceva vreme mă gândesc la cifra asta pe care urmează să o împlinesc, dar mă declar un norocos, deoarece nu o simt. Așa că da, aș putea spune că vârsta este doar un număr, eu fac la fel de mult sport, ascult muzica actuală și mă simt conectat la generația tânără. În rest, aleg să cred că fiecare experiență prin care am trecut m-a format și m-a făcut să fiu bărbatul de astăzi, atât ca tată, om de familie, cât și ca profesionist.

Ai facut până la 40 de ani lucrurile pe care le visai la 20? Sau ți-ai și depășit așteptările?

La 20 ani încă eram la facultate și preocuparea mea principală erau antrenamentele pe care le făceam. Și atunci eram foarte conectat la tot ceea ce se întâmpla, așa cum sunt și acum. Eu, unul, cred că odată cu avansarea în vârstă cu atât perspectivele și oportunitățile se lărgesc. E cumva un ciclu progresiv. Așa că odată cu trecerea anilor, am învățat că fiecare lucru mă definește pe mine, cel din prezent.

adrian nartea vlad pro tv

Și ca să rămânem în temă, cum vor fi următorii 40 de ani, dacă ar fi să faci o astfel de proiecție?

Nu vreau să mă gândesc atât de departe. Lumea deja mă întreabă ce voi face după ce voi încheia toată treaba cu ”VLAD” și realizez că nici la acest aspect nu am avut încă timp să mă gândesc, deoarece m-am dedicat total filmărilor și personajului. Cu siguranță, lucrurile nu se vor opri, nici pe partea de actorie, nici pe host de evenimente, deoarece sunt lucrurile pe care le făceam și înainte și îmi plac. Privesc cu mare optimism spre viitor.

Ați reluat filmarile pentru VLAD, serialul-fenomen. Ce ți-a lipsit între sezoane cel mai mult?

A fost o întoarcere atât de așteptată de toată lumea, nu doar de către noi, actorii. Cei de acasă ne scriau foarte des și ne întrebau când vom reîncepe filmările, așa că bucuria a fost extrem de mare când am aflat și când le-am putut spune și lor.

La filmări s-a văzut imediat cât de tare ne-a lipsit platoul și ce dorință aveam să ne întoarcem la treabă. Mi-e greu să aleg un singur lucru care mi-a lipsit, așa că o să vă spun doar că abia aștept să vedeți sezonul final… se vor întâmpla multe lucruri! Vă spun doar că încă de la primele secvențe, am avut plâns, am avut parte de acțiune… mai multe, descoperiți voi, din toamnă.

Cum i-ai schimba destinul lui Vlad, daca ai avea această posibilitate?

Dar de ce să îi schimb destinul? Exact așa cum cred că fiecare experiență m-a schimbat și m-a format, același lucru se aplică și personajului pe care îl joc. Viața este un cumul de trăiri și de momente prin care trecem, iar noi trebuie să știm să le trăim pe toate la intensitate maximă.

adrian nartea vlad pro tv

Ai povestit recent despre problema de sănătate prin care ai trecut în urma cu câțiva ani. Ce te-a facut să te deschizi acum, a fost greu pentru tine să împărtășești cu publicul această experiență?

Îmi doream să spun întregii lumi despre această experiență, de multă vreme, nu cred că trebuie să o ascund. Am vrut să le arăt oamenilor că se poate întâmpla oricui și că o astfel de situație dificilă, te schimbă. Mi-a schimbat percepția, m-a făcut să apreciez viața mai mult și sper că unii dintre cei care au ascultat interviul meu au fost motivați să meargă mai departe și să aibă încredere că totul poate fi bine.

Cu ce fel de revelații vine o astfel de încercare, cum s-a schimbat viziunea ta asupra vieții, în general?

După acest moment, am realizat că totul se întâmplă cu un motiv, la momentul potrivit. Probabil dacă nu treceam prin această situație, nu aș fi fost la fel acum. Fiecare experiență ne deviază drumul, lucrurile sunt relative, iar noi suntem cumva martori. Important este să fim blânzi cu noi și să ne găsim liniștea. Eu știu să fiu fericit și dacă am parte de multe lucruri, dar și dacă sunt mai puține. Cumva, îți pot spune că am învățat să mă am pe mine.

Care sunt lucrurile de ordin intern care te fac puternic?

Am alături de mine o familie minunată care a fost și este lângă mine. Evident, au fost și vor mai fi momente de criză. Dar atunci trag aer în piept și îmi dau seama că totul va trece, cumva!

Care este cel mai recent prag trecut de copiii tai, cum înregistrezi faptul că ei cresc, care sunt cele mai recente etape atinse de ei?

Petra s-a născut în urmă cu 5 luni și cumva simt că reătriesc ceea ce trăiam acum 5 ani când s-a născut Mara. E normal ca acum să știm la ce să ne așteptăm, să nu mai avem teama de necunoscut și ne bucurăm mai mult de fiecare etapă prin care trece. Eu sunt genul de tătic iubitor, grijului, totuși, ”libertin”, așa că pe Mara o las să cunoască tot felul de lucruri și nu vreau să îi îngrădesc dorințele. Cred că așa e cel mai bine pentru dezvoltarea ei ulterioară.