Și nimeni nu a mai avut nimic de zis. Slăbirea e vizibilă, Deea Maxer e complet schimbată.

Deea-Maxer-a-slabit-si-si-a-pus-silicoaneSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

”Cât ești de naturală și frumoasă! ? Bravo fata, cinste tie că te expui fix așa cum ești, persoana publică fiind totuși!”, ”Ești superbă!”, ”Arăți super!”, ”magnifică”, ”Frumi foc”, ”Ești superbă”, ”Ești minunată”, ”Ce frumos ai slăbit”, ”Sexy”, ”Super abdomen! Arăți super”, i-au transmis într-un glas admiratorii Deei Maxer.

”Ghici la ce mă uitam ?! ? #eramconcentrată #vara2021 #varănupleca #aoleuvinetoamna #vinploile #începeșcoala”, a scris Deea Maxer în dreptul fotografiilor, încercând să explice de ce avea capul întors.

”La Andreas care se bălăcea și era în valuri. Dinu îmi făcea poze, Maysa dormea în carucior ?… De aceea toate pozele sunt cu capul într o parte”, le-a mărturisit vedeta fanilor săi din mediul online.

Cum a slăbit Deea Maxer

Deea Maxer a reușit să slăbească cu ajutorul unei diete personalizate, dar și cu un antrenor. Vedeta a explicat că timp de 2 luni a făcut exerciții fizice, timp în care a reușit să slăbească 8 kilograme.

Apoi, pentru a-și menține silueta, Deea Maxer a apelat la metoda intermitent fasting și mănâncă o singură dată pe zi. Dar și așa, artista încearcă să mănânce cât mai sănătos, pentru a nu risca să ia din nou multe kilograme.

„Apoi, ca să mă întrețin cu dieta dată de antrenor și cu exercițiile fizice, evident că am avut și o perioadă în care nu mai țineam cont și am mai luat câteva kilograme, am oscilat tot timpul, iar în ultima perioadă încerc să mănânc doar o dată pe zi, intermitent fasting se numește varianta asta de așa zisă dietă.

Să mănânci într-o perioadă a zilei, stabilită de tine, poate fi și în jurul prânzului, între ora 12 și ora 15, de exemplu, se ia o masă și o gustare, eventual, și în rest să nu mai mănânci până a doua zi, la aceeași oră, deci 24 de ore”, a explicat vedeta.

Deea și Dinu Maxer, împreună de 16 ani

Deea Maxer este căsătorită de foarte mulți ani cu muzicianul Dinu Maxer. Cuplul are doi copii, un băiat și o fetiță, Andreas și Maysa. Deea și Dinu Maxer formează un cuplu de 16 ani, iar de 13 sunt căsătoriți.

Deea Maxer a mărturisit că ea și Dinu se iubesc la fel ca în prima zi și că cel mai important lucru din relația lor este că își sunt fideli unul altuia.

“Sunt cu Dinu de 16 ani și suntem căsătoriți de 13. Întotdeauna am fost romantici, nu numai de Valentine’s Day sau de Dragobete. Dinu obișnuiește să îmi lase bilețele prin casă în care îmi declară dragostea. Iar eu, că să îl răsfăț, îi gătesc ceva bun cu care să îl surprind.

Cea mai frumoasă declarație de dragoste este că ne suntem fideli, reciproc, de 16 ani. Suntem mai îndrăgostiți că în prima zi. Ne purtăm ca doi adolescenți care se iubesc nebunește, dar se și ceartă și se tachinează”, a declarat Deea Maxer într-un interviu recent.

Vezi și Criticată pentru felul în care arată, Deea Maxer s-a ambiționat și a slăbit spectaculos. Câte kilograme are acum și în ce constă dieta ei

Citește și:

Tu știi că Andreea Marin are o soră? E blondă, cu ochi albaștri și e incredibil de frumoasă!

Irina Rimes și-a adus iubitul francez în România, de ziua ei. Imagini adorabile cu David și familia ei!