Dezvăluirea a fost făcută într-un interviu recent, în care fondatoarea brandului Musette a recunoscut că iubește și este iubită. Iar ce se întâmplă în viața ei e ceva nou, pentru că, până lunile trecute, femeia de afaceri se declara în spațiul public ca fiind o femeie singură.

„Iubesc și sunt iubită și asta e minunat

Întrebată cum stă cu dragostea, Cristina Bîtlan a dat vestea cea mare. ”Păi stau foarte bine, iubesc și sunt iubită și asta e minunat, pentru că femeile au nevoie de suport, dar de suport emoțional foarte mult. Sunt o femeie puternică, însă și eu am nevoie de asta, bineînțeles”, a spus ea într-un interviu acordat Cancan.

Mai mult, semn că relația e una serioasă, fiul ei l-a cunoscut pe actualul ei partener. ”Da, îmi cunoaște partenerul actual și sunt happy că e un partener pe care nu e nevoie să-l prezint pentru că… chiar nu e nevoie”, a mai spus ea.

Chiar dacă a divorțat de bărbatul care dus o viață dublă o vreme, cei doi sunt nevoiți să lucreze împreună. Cum decurg ședințele de lucru în acest climat?

”Eu și Roberto, împreună cu Alin Bâtlan (fratele fostului soț – n.r.), care mai târziu a devenit partenerul nostru, suntem o echipă imbatabilă”, a declarat ea.

”Nu vreți să știți cum este o ședință de lucru la Musette. Cu scântei multe, dar ieșim din cameră întotdeauna prieteni”, a mai spus femeia de afaceri.

Vezi și Cu ea a înșelat-o soțul pe Cristina Bâtlan de la Imperiul Leilor! Cine este femeia care i-a fost amantă lui Roberto Bâtlan, iar acum îi e soție

Citește și:

Gestul suprem făcut de Kate Middleton la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Ea și cumnata Meghan s-au întrecut în mesaje cu impact emoțional

Gigi Becali vrea să cumpere casa lui Arsenie Boca. Câți bani trebuie să scoată din buzunar