“Cum să cad, mă, ca mămăliga? Eu încă nu mi-am revenit. Nu mi s-a mai întâmplat decât în urmă cu 20 și ceva de ani, când eram copil. Și atunci când cădeam, eram supărată pe mine, dar acum fix ca o mămăligă, când o pui pe blat”, a spus Gina Pistol pe Instagram.

“Vedeam totul în slow motion, așa cum mă apropii de asfalt și nu am putut să mă reechilibrez. Bine că nu am căzut pe burtă sau în fund. A fost nasol momentul”, a continuat ea.

Vedeta a povestit amuzant întregul incident, dar lucrurile ar fi putut fi grave, mai ales pentru făt. Din fericire, nu e cazul. Vedeta s-a ales însă cu umflături și vânătăi, pe care le-a și arătat fanilor.

piciorul-umflat-al-GineiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

„Când am spus că mă doare … uitați-vă ce minunăție de vânătaie mi-am făcut. Plus că este și foarte umflată zona, plus genunchiul”, s-a plâns iubita lui Smiley pe contul de socializare.

În plus, prezentatoarea de la Chefi la cuțite a rămas și cu dureri mari: ”Mă doare și genunchiul și șoldul de mor”.

Vezi și În al nouălea cer de fericire! Gina Pistol a arătat prima poză a fetiței ei! Mesajul emoționant ce însoțește fotografia

Citește și:

Divorțează! Căsnicia lui Dominic West s-a terminat după ce a recunoscut că are sentimente pentru actrița Lily James

Andreea Marin despre diferența de vârstă de 10 ani dintre ea și iubitul ei: ”Mulţumesc lui Dumnezeu pentru că-mi dăruieşte…”