Recent, Roxana Hulpe le-a dat fanilor vestea cea mare: este însărcinată. Prezentatoarea de la Pro TV, care a ajuns recent în fața altarului alături de tatăl copilului ei încă nenăscut, este în culmea fericirii, întrucât nu spera ca acest moment să vină atât de ușor, dar și atât de rapid.

Vedeta poartă deja de șapte luni de zile în pântec viitorul membru al familiei, însă a vrut să păstreze tăcerea până acum, pentru a putea conștientiza mai bine lucrurile care i se întâmplă și pentru a se putea bucura, împreună cu familia ei, de această minune.

Roxana Hulpe, diagnosticată cu endometrioză

Deși este în culmea fericirii, vedeta a povestit că a avut o sarcină grea din cauza endometriozei cu care a fost diagnosticată. Roxana Hulpe a fost invitată în emisiunea moderată de Cătălin Măruță, acolo unde a povestit cum a descoperit că suferă de această afecțiune.

„Merg foarte des la medic, pentru că am avut o sarcină cu probleme, a fost acolo un risc din cauza endometriozei. Cumva, vreau să am grijă ca bebe să vină cu bine aici, pentru că îl așteaptă foarte multă lume.

Eu am aflat acum trei ani că am endometrioză. În urma unui control ginecologic se fac niște ecografii, se văd acolo chisturile și de ce natură sunt. La mine au fost așa, și primii medici la care am fost nu au știut că este endometrioză.

Dacă știam de la început, probabil puteam să o astâmpăr și să o țin în loc, ca să nu se dezvolte neapărat, doar că, în cele din urmă am ajuns la niște medici foarte buni, care mi-au zis că se poate, să am încredere, că nu este avansat și că se poate cu endometrioză să rămâi însărcinată.”, a spus Roxana Hulpe, în emisiunea „La Măruță”.

Trei zile mai târziu am aflat că sunt însărcinată”

„Ca și simptome ale endometriozei sunt niște dureri, menstruație neregulată, dar nu știi că asta e problema. Este important și le rog pe toate fetele să meargă și să-și facă aceste consulturi ginecologice și, dacă află că au endometrioză, să nu dispere.

Eu, când am aflat că este endometrioză, m-am panicat, am citit pe internet că nu mai poți să ai copii, dar nu este așa. Am ajuns pe mâinile unor medici foarte buni, care mi-au dat încredere și mi-au zis că se poate.

Anul acesta, pe 1 iunie, când a fost ziua mea, și am împlinit 32 de ani, am suflat în lumânări la miezul nopții și l-am rugat pe Dumnezeu să îmi dea un copil anul acesta. Trei zile mai târziu am aflat că sunt însărcinată.

Boala aceasta se poate opera, dar cu toate astea, poți să rămâi însărcinată. Este important să detectezi din timp, să faci tratamentele recomandate de medici și, cu calm, cu încredere, se rezolvă ”, a mai spus vedeta.

Ce nume a ales Roxana Hulpe pentru fiica sa

Roxana Hulpe a dezvăluit și o parte din numele ales pentru fiica sa, dar și când va avea loc nunta.

„Pe fetița mea o va chema Rafila, așa cum o chema și pe bunica mea, mama lui tata, pe care nu am cunoscut-o, dar i-am moștenit numele. Și pe mine mă cheamă Rafila.

O să mai aibă un nume, dar momentan negociem.

Cununia religioasă va avea loc anul viitor, tot la Cluj ”, a mai spus Roxana Hulpe.

Vezi și Roxana Hulpe este însărcinată! A dezvăluit sexul copilului cu cel mai frumos mesaj!

Citește și:

Cel mai mare regret al lui Denise Rifai: „Mă doare. Mă uit, râvnesc la ei”

10 ani fără Șerban Ionescu. Mărturia tulburătoare a fiului său, Carol: „Mi-a fost dor de el, l-am admirat, l-am idolatrizat, l-am urât, l-am blestemat, l-am batjocorit, l-am iertat, l-am iubit”