Prezentatoarea TV și-a întristat și îngrijorat fanii cu mesajul făcut public în urmă cu puțin timp. La scurt timp după ce s-a retras de pe micul ecran, Ramona a suferit complicații și a fost nevoită să-i nască pe gemeni prematur, un băiețel și o fetiță. Din păcate, băiețelul a fost mult mai fragil și acum, la cinci luni de la naștere, se află în continuare în spital. Ramona a postat o imagine în care se vede piciorușul unui bebeluș, probabil al fetiței, însoțită de un mesaj tulburător în care povestește momentele grele prin care a trecut.

fetita ramonaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

„Am tot amânat momentul asta sperând ca altfel va arata „întoarcerea” mea la voi. Dar iată ca timpul a trecut și trece, iar ceea ce era dat ca sigur, nu e decât o dureroasa așteptare și incertitudine.

Am născut doi pui, o fata și un băiat, mult mai devreme decât trebuia.
Alexandra și Luca.

Probabil ca așa a fost sa fie. Universul s-a grăbit. Trebuie sa fi fost universul pentru ca, altfel, nici eu și nici ei nu erau pregătiți. Era intr-o joi, seara, după o zi ciudata, cand am fost dusa de urgenta în sala de operații. In sala aia, pe masa aia, a fost pentru prima data în viata când mi-au clantanit dinții în gura de frica.

Erau prea fragili. Amandoi, dar mai ales Luca.

Iar peste toată fragilitatea asta, o bacterie luata din spital, l-a destabilizat complet, luptând și în momentul de fata sa se facă bine.
Sistemul asta l-a salvat și l-a prăpădit.

Dar are o forța si o tenacitate pe care nu le credeam capabile la o mana de om. Înțeleg ca asa sunt ăștia mici, mult mai puternici decât noi, dovada că a fentat de 3 ori moartea. Dar iata ca au trecut 5 luni si nu stiu câte vor mai trece pana îl voi vedea acasa, lângă mine, lângă sora lui.

Sper doar ca de primul lor Crăciun sa ii am acasă pe amândoi, lângă mine.

Nu va pot explica ce este în sufletul meu. Stiu doar ca, oricât de dur ar suna, nimic nu m-a apropiat și m-a îndepărtat de Dumnezeu ca perioada asta.
Ca as da orice sa-i pot lua suferinta.
Ca ochii lui mi s-au întipărit în suflet.
Ca m-as arunca deasupra lui, ca m-as transforma într-un scut uman ca sa-l ascund și protejez de toate.

Ca am blamat soarta, sistemul, ca m-am autoblamat, ca n-am putut sa încetez sa ma întreb de ce eu.

Mare dreptate are cel care a spus ca orice, numai mama sa nu fii.
Si numai copil sa nu fii, as adauga eu, când în loc sa îl bucuram, sa îl facem sa zâmbească, sa îl ținem în brate și sa- l iubim, el este într-un spital, si nu cunoaște altceva.
Am revenit sa va spun ca în toată durerea mea, în tot răstimpul asta, m-am gândit la toate mamele și toți parintii care își au puii bolnavi. Sa ne intărească Dumnezeu”, a scris Ramona pe rețelele de socializare, unde fanii și mai multe vedete au reacționat imediat și au încurajat-o.

„Draga Ramona, sper sa fiti bine, sper din tot sufletul!”, i-a scris Amalia Enache, urmată de alte încurajări: „Dumnezeu sa va ajute, Ramona!”, ” Sănătate și putere”, „Sănătate”.

„Am plâns încontinuu de când am postat. Chiar dacă asta este realitatea, coșmarul pe care îl trăiesc de atata timp, vorbind despre el a redevenit extrem de dureros. Prin postarea asta, am acceptat ca se intampla ce se intampla si nu e ușor. Pana acum eram eu in durerea mea, acum v-am impartasit o și vouă. Va mulțumesc pentru mesaje, pentru gândurile bune și încurajări. Va voi răspunde cum voi avea puțin timp”, a mai spus Ramona.

Ramona a dezvăluit pe 12 februarie că este însărcinată, în direct, în timpul Știrilor Pro Tv, după ce colega ei, Andreea Marinescu, a dat-o de gol.