Fără niciun stres legat de camera de luat vederi, Adela, îmbrăcată după moda acelor timpuri, în care în magazine nu se găsea mare lucru, cântă și își încântă familia adunată în jurul mesei.

Decorul e unul pe care toți ni-l amintim din casele bătrânești: carpeta pe perete, mobila albastră a bunicilor… Vedeta e însă mica Adela, care cântă cu mult patos și pasiune.

La final, întreaga familie – părinți, bunici, verișori – aplaudă sincer. Niciunul nu avea idee că, peste ani, clipul va fi văzut de peste 66.000 de oameni, așa după cum arată Instagramul actriței și cântăreței.

 

View this post on Instagram

 

Mă uit și mă tot uit… Și mi se face tare dor de cel mai frumos loc: copilăria mea. Andrei si Alexandru mă mai iau cu ei câteodată… in a lor. Ce șansă!

A post shared by Adela Popescu (@adela_popescu) on

”Mă uit și mă tot uit… Și mi se face tare dor de cel mai frumos loc: copilăria mea.
Andrei si Alexandru mă mai iau cu ei câteodată… in a lor. Ce șansă!”, scrie Adela lângă înregistrarea reallizată în 1995.

”Cât adevăr ai exprimat în două cuvinte… „ce șansă!”. Într-adevăr, ce șansă!!!!!!! Multe fetițe cântă la mesele de familie, la pianul din camera de zi…. la orele de canto.. etc, dar puține ajung atât de sus”, îi răspunde un fan.

”Caaat de frumoooos!! Ai rămas cu candoarea de atunci! Filmulețul asta îmi amintește de filmulețele mele din copilărie, când făceam playback după melodiile tale”, îi scrie altcineva. Lesne de intuit câtă plăcere i-au făcut Adelei astfel de comentarii.

”Vai, ce emoție am simțit văzând asta! Cel mai important este ca tu încă reușești sa transmiți energia asta inocenta”, îi scrie un alt fan.

”Doamne, ce dulceață de copil si ce VOCE puternică aveai de mică!”, observă cu admirație altcineva.

Vezi și Cum arată Adela Popescu fără pic de machiaj

Citește și: