Cu mult înainte să știe ce imperiu urmau să clădească împreună, cu mult înainte să știe că vor deveni părinți pentru trei copii, David și Victoria formau un cuplu ca oricare altul. Singura diferență e că ambii erau deja cunoscuți: el era un fotbalist care promitea, ea, o cântăreață dintr-o trupă pe val, care trăia mai ales din imaginea ei.

Doi tineri la început de drum, care deja se bucurau de succes, atât pe plan profesional, cât și personal. Vizibil îndrăgostiți unul de altul, cei doi apar într-o înregistrare în care David, îmbrăcat după moda acelor ani, cu o bandană roșie în păr și o vestă roșie din fâș, este întrebat ce l-a făcut să se îndrăgostească de Victoria.

Fotbalistul nu a indicat ceva anume, el spunând că ”totul, întregul pachet”. Când rostește aceste vorbe îi zâmbește Victoriei, prezentă și ea în încăpere. ”Pur și simplu m-am îndrăgostit de ea”, mai spune pe atunci foarte tânărul David Beckham.

”De mine?”, întreabă în glumă Victoria. ”Da, de tine, dragă”, completează el, după care ea se aruncă de gâtul lui și-l îmbrățișează.

”E foarte sexy, nu e așa?”, afirmă ea la finele înregistrării, adresându-i-se unei persoane care nu apare în imagini.

 

View this post on Instagram

 

So sweet! I love u @davidbeckham x

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Înregistrarea a fost postată pe contul ei de Instagram, primind numeroase aprecieri din partea fanilor.

David și Victoria Beckham s-au căsătorit înn 4 iulie 1999, în Irlanda, pe când fiul lor cel mare avea 4 luni.

Au sărbătorit 20 de ani de căsnicie în iulie anul trecut.

Vezi și Logodnicul uitat al Victoriei Beckham. Cântăreața a fost la un pas să se mărite cu un electrician. Ce spune acesta despre ea

Citește și: