INNA va deschide festivalul printr-un super show full band pe Cluj Arena, scena principală. Vor fi ascultate piesele care au făcut-o cunoscută în întreaga lume, pe scene din Mexic, Statele Unite, Japonia, dar și Europa. Între acestea :“Hot”, “Sun is Up”, “Diggy Down”, “Cola Song”, “More than Friends”.

Vor mai cânta Antonia, Carla’s Dreams și mulți alții

Alături de INNA vor cânta în cadrul festivalului și Antonia, Carla’s Dreams, Vanoek sau Nicoleta Nucă, artiștii de la Global Records, casa de discuri a INNEI și a lui Lucian Ștefan. Ei vor fi prezenți la Untold Festival pe scena The Citadel din Piața Unirii din Cluj.
Antonia, Carla’s Dreams, Vanotek, Yanka, Nicoleta Nucă și Radu vor bucura fanii si publicul prezent la eveniment prin cele mai cunoscute hituri, piese care sunt difuzate la radiouri și la televiziunile de specialitate.

Antonia este unul dintre cei mai apreciați artiști români, cu hituri care s-au auzit în Europa și au invadat topurile din România “Hurricane”, “Marabou”, “Jameia”.

Pentru Nicoleta Nucă, 2015 a fost un an extraodinar. Un debut de excepție imediat după încheierea show-ului X Factor. Devine artist Global Records, colegă cu INNA, Antonia, Alexandra Stan și lansează piesa “Nu sunt” care a cucerit radiourile și televiziunle muzicale în România. De aproape un an, piesa est în continuare la radio, ca și lansările ulterioare: “Liniștea”, “Inima mea”, “Castele de nisip”.

Artiști cu zeci de milioane de vizualizări

Carla’s Dreams sunt artiștii nonconformiști și creativi care impresionează prin mesajele puternice și sound-ul divers. Au avut colaborări de succes cu INNA, Antonia, Delia, Loredana Groza. Se poate spune ca 2015 a fost anul celor de la Carla’s Dreams. Cel mai vizionat video de pe YouTube în Romania este “Cum ne noi”, (peste 41 de milioane de vizualizari). Piesa în colaborare cu Deliaa fost locul 1 incontestabil la radio și TV în România. Tot ei au compus piesa “Da, mamă”, interpretată de Delia, care are peste 33 de milioane de vizualizari. Piesa “Te rog” a devenit virala pe Internet, imediat ce s-a lansat, locul 1 pe radio și TV, cu aproape 23 de milioane de vizualizari. La începutul lui 2016, au lansat piesa “Sub pielea mea #eroina”, o piesă cu un videoclip controversat, care a strâns peste 31 de milioane de vizualizări.

Cine sunt Vanotek, Yanka și Radu

  • Vanotek este un tânăr producător care a devenit cunoscut publicului din România în urma calificării în finala Selecției Naționale Eurovision cu piesa “I’m Coming Home”. De asemenea, a produs piese pentru multi artițti români: Dan Balan “Chica Boom”(co-producție), Anda Adam, Sasha Lopez, Naguale, Antonia, iar Sorin face parte din trupa Crush și au lansat împreună numeroase piese iubite de publicul din România.
  • Yanka este cunoscută publicului din diferite proiecte și colaborări cu mai mulți artiști din România, dar și datorită participarii la Vocea României în echipa Tudor Chirilă. De asemenea, datorită pieselor lansate și compuse de Yanka “Jungle”, “Skip a Little Love” și “Tell Me Lies”.
  • Radu este cel mai nou artist Global Records care a lansat piesa “Suflet Tacut”, compusă de el alături de The Farmers, producătorii care au compus pentru Antonia “Jameia” și INNA –“Spre mare”.

Credit foto: Global Records