Cum te simți ca deschizător de drumuri pentru alți artiști români care pot aspira la o astfel de carieră muzicală?
Sunt recunoscătoare pentru această experiență minunată a vieții mele, o carieră care a început simplu cu o piesă lansată pe YouTube și care s-a transformat într-un vis frumos din care nu vreau să mă trezesc niciodată. Concerte în toată lumea, milioane de fani, piese cunoscute internațional, colaborări cu artiști de succes din industria muzicală globală și propria casă de discuri Global Records la care sunt partener cu Ștefan Lucian din al cărei portofoliu fac parte mulți artiști de top din România. Mă refer la Antonia, Alexandra Stan, Carla’s Dreams, Nicoleta Nucă, Lariss etc.
Mă bucur că prin parcursul meu pot demonstra că se poate. Sper că îi pot motiva și pe alții să aibă încredere în propriile forțe, să nu se dea bătuți și să creadă în visul lor.

Cum percepi noua experiență de jurat, la Vocea României Junior?
Sunt foarte entuziasmată de această etapă din cariera mea. Mă bucur să mă alătur unei echipe profesioniste, PRO TV, unui format de televiziune care îmi place și din care fac parte copii pe care îi iubesc. Sper să formez o echipă frumoasă, talentată, cu voci speciale, copii cu atitudine, cu prezență scenică. Îi aștept pe toți în #echipaINNA. (zâmbește)

Visai din copilărie să devii cântăreață?
Da, de mică îmi doream, datorită faptului că mama și bunica mea cântau muzică populară și mereu eram înconjurată de muzică și așa am crescut. Am luat lecții de canto, am participat la concursuri și festivale, nu m-am lăsat până nu mi-am îndeplinit acest vis. Mulțumesc părinților mei pentru că au avut încredere în mine în tot acest timp și m-au susținut.

Care sunt amintirile care îți vin întâia oară în minte când te gândești la acea perioadă?
Lecții de canto multe, concursuri, emoții, dezamăgire, bucurie, recunoștință, împlinire. Au fost momente frumoase în copilăria mea de care m-am bucurat și care au devenit amintiri de neuitat.

Ce a însemnat pentru tine trecerea de la viața tinerei din Mangalia la cea a artistei de succes INNA?
A fost aproape ca un șoc. (zâmbește) Lansasem piesa pe YouTube și nu m-am așteptat o secundă la nebunia care a început! Concerte, interviuri, emisiuni, ședințe foto, videoclipuri, călătorii non stop, munca în studio pentru piese noi. Practic, viața mea s-a schimbat cu totul.

Ai fost recent în Mexic, în Anglia, a urmat Finlanda. Ți se face dor de România în desele călătorii?
Bineînțeles, mi se face dor de România, de familia mea, de prietenii mei, de echipa mea. Dar aceste călătorii fac parte din cariera mea, din experiența mea de viață de acum, de care mă bucur intens.

INNA Gabriel Hirit

Mai ai timp de viață personală, de familie, de prieteni?
Da, am timp. Este un echilibru de care am nevoie pentru ca viața mea și cariera să funcționeze frumos.

Declarai că au existat momente când nu ai avut încredere în tine. Ce gândești acum privind înapoi?
Desigur, am avut momente în care nu am avut încredere în mine. E firesc. Mai ales când viața s-a schimbat brusc și peste noapte, trebuia să fac față multor provocări, zboruri, nopți cu concerte, interviuri dimineața devreme după concerte, oboseală, stres. Dar am căpătat experiență, m-am maturizat, am învățat. Acum pot spune că am încredere în mine, în echipa mea de la Global Records, în familia și prietenii care îmi sunt alături și mă susțin. Ei îmi sunt aproape în momentele dificile.

În afara muzicii, ce te face fericită?
Oamenii frumoși din viața mea, călătoriile în locuri minunate, pe care le descopăr și mă umplu de energie și micile pasiuni care îmi fac ziua mai bună.

Ce te relaxează în momentele libere?
Să ies cu skateboard-ul, să mă văd cu prietenii mei, să mergem la concerte, să mă plimb, să mă odihnesc în Costa Rica.

Unde te vezi peste cinci ani?
Tot pe scenă, tot alături de fanii mei, bucurându-mă de muzică.

Dar pentru viitorul apropiat, ce dorințe ai?
Îmi doresc foarte mult ca o nouă piesă să devină hit la nivel mondial, să călătoresc în și mai multe țări pentru concerte, să îi am pe fanii mei aproape, să lansez mai multe piese și un nou album. Desigur, să mă bucur de experiența Vocea României Junior și să am cea mai tare echipă!

Vei avea concerte în România în următoarea perioadă?
Voi fi pe 4 august (n.r.: interviul a fost realizat anterior datei) la Untold Festival la Cluj, acest show este confirmat deocamdată. Cred că în curând vor mai fi și alte concerte în România. Recent am avut unul în București.

INNA Gabriel Hirit 2

INNA

ÎNTREBARE ÎNCUIETOARE

Celebritatea te ajută în dragoste sau complică o relație?
Nu simt că mă ajută sau complică relația, trăiesc relația la fel ca orice altă persoană.

Nu pot trăi fără…

Muzică – ”Pentru că mă definește. Este ceea ce sunt și ceea ce fac.”
Oamenii dragi – ”Familia mea și oamenii apropiați mie pentru că mă echilibrează.”
Fanii – ”Pentru că mă ajută să îmi trăiesc visul.”

Credit foto: Gabriel Hirit