Iar rezultatul e unul autentic, deloc forțat. Dovadă e mulțimea de fani de pe conturile ei, care nu mai știe cum să o complimenteze.

La sfârșitul săptămânii trecute, vedeta a fost, ca mulți români, la mare. S-a pozat în costumul de baie alb, care i-a scos în evidență bronzul, și a strâns peste 70.000 de aprecieri.

Inna, in Vama VecheSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Dacă în alți ani alegea destinații exotice, vara aceasta Inna a optat pentru Vama Veche, unde a fost deja de mai multe ori, semn că stațiunea e pe gustul ei.

Mare iubitoare de mare, Inna a ajuns a vizitat-o de mai multe ori anul acesta și de fiecare dată și-a răsfățat fanii cu poze de acolo. Însă Inna nu e doar frumoasă, ci și talentată. Într-un interviu recent, vedeta a precizat că talentul e moștenit din familie. 

Pasiunea pentru muzică cred că mi-a fost insuflată de la mamă, bunică. Și ele erau cântărețe. Bunica era cântăreață în corul bisercii, iar mama de muzică populară și dansatoare. Am trăit într-o familie în care muzica era un element important. Ne trezeam și adormeam cu muzică”, a declarat artista, în urmă cu ceva timp.

Vezi și Inna a fost cerută în căsătorie: „Am zis DA”

Citește și: