Inna a mărturisit într-un interviu pe vlogul lui Selly că a fost cerută în căsătorie, a spus DA, însă logodna nu a durat foarte mult. Deși era cu iubitul ei de șase ani,  în cele din urmă nu a făcut pasul cel mare, pentru că s-a răzgândit.

„Am fost cerută în căsătorie, am zis DA, dar nu m-am căsătorit. Am fost cu un băiat şase ani şi după ne-am răzgândit amândoi”, a povestit INNA pe YouTube.

 

Despre Inna s-a scris la un moment dat că l-a cucerit pe celebrul actor turc Burak Özçivit, după ce au filmat împreună pentru o reclamă, și că i-ar fi spart căsnicia. însă nu a fost deloc așa. Artista se pare că nu e atrasă deloc de „băieții răi’ și nici de cei însurați și are criterii foarte stricte pentru alesul ei. Inna a mărturisit într-un interviu pentru Europa FM  că pentru ea  este extrem de important ca partenerul de viaţă sa provină dintr-o familie unită, cu principii.

Mai mult de atât, înainte de cariera muzicală, Inna a fost secretară la o agenţie imobiliară, unde şi-a cunoscut actualul manager, Lucian. Cei doi au avut parte de o frumoasă poveste de dragoste care s-a încheiat, dar cu toate acestea, au rămas foarte buni prieteni şi colaborează în continuare. Lucian a avut numai cuvinte frumoase de spus la adresa acesteia.

 

Citește și: