Jean Paler încasează lunar suma de 920 de lei. Deși mai mare decât a multora de aceeași vârstă, este o sumă de bani din care nu se poate trăi. Mai cu seamă că actorul se confruntă și cu niște probleme e sănătate.

”Dacă aș fi avut o pensie de 2.500 de lei, m-ar fi lovit norocul. Dar, probabil, nu voi fi acasă când va veni norocul pe la mine. Într-o țară în care poporul e orfan, trebuie să muncim până le dăm de lucru preoților”, a declarat Jean Paler pentru impact.ro.

Momentan, el se află pe litoral, acolo unde joacă în spectacole la Teatrele de Vară pentru a mai câștiga un ban în plus.

”Sunt și acum pe scenă și-mi fac meseria. Inima mea funcţionează doar 30%, am fibrilaţie continuă. Inima își încetineşte ritmul şi leşin. Mi s-a montat un defibrilator, un dispozitiv electronic care reglează ritmul inimii. Țin un regim strict”, povestea la un moment dat Jean Paler.

În 2012, artistul a suferit un infarct și acum are montate 3 stenturi: ”M-a iubit Dumnezeu, m-a scos din ghearele morții!”.

Jean Paler, nevoit să muncească pentru un ban în plus

Jean Paler spune că muncește vara pentru a strânge bani pentru restul anului. Asta, pentru a nu ajunge să se împrumute prin vecini de bani de medicamente.

”Sunt puțini bani, ce să fac cu această sumă mică? Mai muncesc vara, ca să strâng pentru iarnă, să nu ajung să mă împrumut de la vecini. Locuiesc la Sinaia și acolo trebuie căldură mereu, este frig în casă aproape tot anul. M-aș muta la București, unde clima este mai blândă, dar nu am reușit să vând apartamentul”, a mai mărturisit Jean Paler pentru sursa citată.

Vezi și Ce pensie încasează Maria Ciobanu în SUA? Cât îi dă statul român și cât cel care a ”înfiat-o”

Citește și:

Pepe, declarație neașteptată despre noua lui iubită. A uimit pe toată lumea cu mărturisirea lui: „D-asta e cu mine…”

Câte kilograme a luat în sarcină Alina Laufer și cât cântărește acum: ”De vreo trei săptămâni am început să țin dietă”. În ce constă aceasta