După ce mama vedetei, Viviana Vlasov, a murit din cauza coronavirusului, ea însăși, tatăl și fiica ei în vârstă de 16 ani, Noelle, au ajuns în spital cu diagnosticul de Covid-19, arată Click!.

Noelle a atras un semnal de alarmă pe contul personal de Instagram, rugându-și toți urmăritorii să poarte mască, pentru a se proteja pe ei înșiși și pe cei mai vulnerabili din jurul lor.

«Nu, eu nu iau virusul». Nu iei, până când iei. Și se pare că nici vârsta nu contează, uite că se poate și la 16 ani.

Nu mai ieșiți din casă fără mască, pentru că «oricum voi nu luați». Ieșiți. Duceți-vă unde vreți. De la cafenea până la mare. Dar purtați mască. Mai bine la mare cu mască decât la spital. Protejați-vă pentru că nu știți când sau cum este posibil să luați și în ce fel vă va afecta.

Și mai important, nu știți cui puteți să dați, și cum se va descurca acea persoană cu virusul, ce vârstă are și ce alte afecțiuni are. Cacă ieșiți din casă fără mască, în momentul acela riscați. Vă puneți în pericol și pe voi, și pe toți ceilalți. De ce? Pentru ce?
Următoarea dată când vreți să ieșiți și nu aveți masca la voi, vă rog să vă gândiți foarte bine la riscuri și să vă dați seama că nu merită”, a scris Noelle pe contul personal de Instagram.

Adolescenta a dezvăluit că, în cazul ei, primele simptome de Covid-19 au fost durerile de cap și tusea. ”În cazul în care: vă doare capul, tușiți etc. (la mine așa a început) CHIAR DACĂ nu vi se pare ceva grav în acel moment, vă duceți si vă testați pentru Covid-19. Pentru voi înșivă și toți ceilalți. Eu am purtat mască, dar m-am întâlnit cu mulți oameni care nu purtau. Aveți grijă. Stay safe”, a mai scris Noelle.

Viviana Vlasov a murit după ce starea ei s-a agravat într-un ritm galopant

Mama creatoarei de modă Ingrid Vlasov, medic de profesie, a murit după o săptămână de luptă cu noul coronavirus. Viviana Vlasov era internată la Sptitalul de Boli Infecțioase din Iași, iar starea ei s-a agravat brusc.

Viviana Vlasov (72 de ani) a murit la 22 august.

Cât despre avocatul Mihail Vlasov, fostul președinte al Camerei de Comerț a Românei și tatăl celebrelor Ingrid și Vanda Vlasov, avcesta a fost depistat pozitiv la testul anti-Covid și este internat, starea sa de sănătate fiind una stabilă.

Medicii de la Spitalul de Pneumoftiziologie din Iași au declarat că Mihail Vlasov suferă de o formă medie a bolii.

Vezi și A crezut că a scăpat de Covid-19, dar a ajuns la spital, la o lună și jumătate de când a fost diagnosticată. Fiica lui Albert de Monaco trece prin momente grele

Citește și:

Tu știai că Jennifer Lopez are două surori? Cum arată acestea, dar și mama lor

Anca Serea trece prin momente grele: ” Mă forțez…”