Carmen Brumă vine adesea cu sfaturi ce țin de o nutriție corectă și de o viață sănătoasă și echilibrată. După cum declara în urmă cu ceva timp celebrul nutritionist, dacă vrem să slăbim și să trăim sănătos, nu este nevoie neapărat să facem sport, însă trebuie să fim extrem de atenți la ceea ce mâncăm.

Iar asta se face începând cu etichetele produselor pe care le cumpărăm. În acest sens, antrenoarea a dezvăluit care este ingredientul de pe etichetă la care ar trebui să fim foarte atenți atunci când facem cumpărături.

„Un ingredient pe care-l găsești foarte des pe eticheta produselor din supermarket este siropul de glucoză-fructoză. De ce trebuie să-l eviți? Pentru că îngrașă, afectează ficatul și pentru că creează acea rezistență la dopamină, adică scăderea capacității de percepție a plăcerii”, a dezvăluit Carmen Brumă pe rețelele de socializare.

Cum ne întărim imunitatea în această perioadă

În altă postare făcută zilele trecute pe rețelele de socializare, Carmen Brumă a dezvăluit cum ne putem întări imunitatea în această perioadă, în care gripele sunt la orice pas.

În acest sens, celebra antrenoare consideră că aici este vorba despre un cumul de factori pe care trebuie să-l respectăm, care include nutriție corespunzătoare, odihnă și mișcare.

„Unul dintre cele mai căutate subiecte în această perioadă este stimularea sistemului imunitar sau întărirea sistemului imunitar.

Așa cum am mai spus și în alte rânduri, eu cred că un sistem imunitar echilibrat nu se obține printr-o singură măsură, ci printr-un complex de măsuri, o conduită de viață, un stil de viață, care include o alimentație echilibrată, somn de calitate, mișcare practicată în mod constant, evitarea kilogramelor în plus, hidratare corespunzătoare, managementul stresului și, nu în ultimul rând, suplimente alimentare de calitate, la recomandarea medicului.”, a mai spus Carmen Brumă, pe rețelele de socializare.

Alimentul care te scapă de gripă

De asemenea, dacă am luat totuși gripă și vrem să scăpăm mai repede de ea, există alimente care ne pot ajuta. Nutriționista garantează rezultate miraculoase dacă se consumă supa de găină, cu un aport foarte mare de vitamine.

„Un aliment care te ajută când ești răcit sau ai gripă, să te simți mult mai bine, este banala supă de pui. De ce? Pentru că ea conține un aminoacid, care este cisteină și care contribuie la decongestionarea căilor respiratorii, adică te ajută să scapi de senzația nesuferită de nas înfundat.

Dacă adaugi și niște pătrunjel, pentru un aport de vitamina C, este senzațional.”, a mai spus Carmen Brumă pe rețelele de socializare.

Vezi și Așa se gătesc pastele dacă nu vrei să te îngrași! Carmen Brumă: ”Cu cât fierb mai mult alimentele care au amidon…”

Citește și:

„Noi nici nu am avut motive seriose de divorț. Când l-am prins cu amanta…” Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri fără perdea despre mariajul cu Silviu Prigoană. Cine intenta de fiecare dată divorț

Câți bani au luat Vica Blochina și Jorge la Survivor. Cei doi au fost eliminați din concurs