Prin urmare, monarhul dorește să se implice personal pentru a rezolva situația, a declarat biograful regal Phil Dampier.

Deja la palat s-au ținut mai multe întâlniri de criză legate de ”ieșirile la rampă” ale lui Meghan Markle. ”Meghan este foarte rănită din cauza a ceea ce se întâmplă și se face totul printre spatele ei, pentru binele ei”, a mai spus acesta, dând de înțeles că toată lumea încearcă să o menajeze pe soția prințului Harry.

În acest moment, sunt pe masă mai multe opțiuni pentru rezolvarea acestei situații scandaloase. Una presupune ca Meghan să-și contacteze tatăl, pentru a-i cere direct să înceteze, însă în prezent Meghan este atât de amărâtă de ce face tatăl ei, încât a decis să nu-i mai vorbească, cel puțin pentru moment.

O altă opțiune este ca un intermediar să-l întâlnească pe Thomas Markle și să-i transmită să nu mai dea niciun fel de declarații.

O a treia opțiune este ca Meghan să rupă total orice legătură cu tatăl ei, în speranța că acesta va înțelege mesajul și se va potoli.

În final, mai este și varianta ca însăși regina să se implice. Pentru moment, nu se știe ce se va întâmpla, dar e clar că trebuie luate măsuri, pentru că lucrurile nu pot continua așa.

Unde a greșit familia regală

Potrivit unui expert în regalitate, riscurile erau mari ca lucrurile să se îndrepte în această direcție, ținând cont de faptul că Meghan Markle vine din cu totul altfel de mediu. Încă de la primul scandal în care a fost implicat Thomas Markle, cel în care acesta a încercat să regizeze ceva împreună cu paparazzii, familia regală britanică ar fi trebuit să trimită pe cineva să stea de vorbă atât cu el, cât și cu alți membri ai familiei lui Meghan.

În cazul lui Kate Middleton, așa ceva nu s-a întâmplat pentru că familia avea deja o poziție în societatea britanică și era conștientă de asta, știa ce se așteaptă de la ea.

Vezi și:

Citește și: