Încă de la vârsta de 33 de ani, Valentin Uritescu se luptă cu o boală necruțătoare. Maladia i-ar fi afectat serios organismul, fiind zile în care marele actor român nici nu poate vorbi, după cum mărturisea chiar soția lui. Tocmai din acest motiv, artistul a fost de acord să fie internat într-un centru special, unde să primească tratamentul corespunzător.

“Tatăl meu este bine acum, se află într-un loc unde îi priește. El a cerut să fie dus într-un centru medical, unde toată lumea îl răsfață, i se face și masaj.

Boala lui necesită îngrijiri speciale, trebuie să fie asistat medical. Mi-a cerut să îi duc o pălărie de soare, am una din Santorini, ca să iasă în curte. Eu și mama mergem mereu la el”, a declarat fiul actorului, Bogdan Uritescu, potrivit impact.ro.

Și ziua de naștere, sărbătorită în iunie, și-a petrecut-o tot în spital, unde soția și fiul i-au adus un tort. Împlinea atunci 80 de ani.

“E lucid, dar are şi zile în care soţul meu nu poate vorbi. Recunoaşte lumea din jur, dar de multe ori pur şi simplu nu poate vorbi. Alternează zilele bune cu cele proaste, iar chestiunea asta pare constanta ultimilor ani….

Ce mă îngrijorează foarte tare este faptul că nu avem o predicţie asupra stării sale viitoare. Pur şi simplu, nimeni nu poate anticipa care va fi ziua sau zilele acelea bune şi când vor urma cele rele, ca să ne pregătim şi pentru una, şi pentru cealaltă”, a declarat Valeria Uritescu, pentru impact.ro.

Actorul Valentin Uritescu s-a născut la data de 4 iunie 1941, în comuna Vinerea, din judeţul Alba. El a fost campion la schi şi a practicat şi gimnastica, înainte de a deveni actor de primă talie.

Actorul este căsătorit cu Valeria de 50 de ani şi o laudă adesea, spunând despre ea că e o “soţie uluitoare!”.

Cei doi sunt părinţii unui băiat, Bogdan Uritescu, cascador, actor, regizor, care i-a călcat tatălui pe urme.

Vezi și Actorul Valentin Uritescu și-a petrecut ziua de naștere (80 de ani) la spital. E internat de aproape 3 săptămâni

Citește și:

„O asemenea mizerie!”. Ce a pățit Irina Margareta Nistor într-un tren din România

Probleme în Paradis? Meghan Markle, criză de gelozie după ce l-a văzut pe prințul Harry cu altă femeie