Viața i-a adus destule momente dureroase, însă cele mai grele încercări l-au dus mai aproape de Dumnezeu, spune el.

Actorul Eugen Cristea a vorbit despre cele mai grele încercări pe care viața l-a supus până la vârsta de 70 de ani, cât are în prezent.

Mi-am revenit rapid, mai ales după atacul cerebral, seara deja umblam prin saloane”

În anul 2017, actorul Eugen Cristea a suferit un accident vascular, despre care spune că l-a împins spre un stil de viață sănătos. În pandemie, însă, sănătatea actorului a fost din nou în pericol.

„Au fost două până acum, infarctul și atacul cerebral. Ele m-au marcat, dar un singur lucru m-a deranjat, faptul că sunt încercări date de Dumnezeu. Nu pedepsești un om care chiar duce un regim de viață sănătos.

Eu mi-am revenit rapid, mai ales după atacul cerebral, seara deja umblam prin saloane.

Am scapăt de Covid, cred că am făcut o formă mai ușoară, și cred că m-am îmbolnăvit de frică și atunci a fost un moment în care m-am blocat. 8 zile nu am vrut să mănânc și să mai iau medicamente, așa că am intrat în comă diabetică și în depresie”, a declarat Eugen Cristea pentru Fanatik.

Eugen Cristea: “Sunt oameni care mi-au făcut rău direct și au pățit-o după un timp”

După ce a scăpat de coma diabetică, actorul s-a cufundat într-o depresie puternică. El spune că a reușit s ă treacă peste perioada neagră cu ajutorul credinței.

„Nu poți să te faci bine decât singur, cu auto control, să ai singur grijă de tine, multă introspecție, liniște de unul singur. Este foarte greu să dai sfaturi. Eu sunt un tip credincios, superstițios, cred că Dumnezeu le aranjează pe toate.

Sunt oameni care mi-au făcut rău direct și au pățit-o după un timp”, a mai spus acesta pentru sursa citată.

Vezi și Actorul Eugen Cristea a fost operat. E a doua intervenție într-o lună!

Citește și:

Ana Morodan, primele declarații și imagini după operație: ”Țineți-vă că ies Kim Kardashian!”

Dan Negru desființează reality-show-urile de la TV: „Sunt numite show-uri de umilință”