În urmă cu o lună, a ajuns de urgență la spital după ce a leșinat la filmări, iar acum medicii au dezvăluit probleme actorului. Potrivit medicilor, aceștia sunt foarte îngrijorați pentru starea de sănătate a starului și l-au sfătuit să se odihnescă rapid, măcar timp de o lună să nu se dea jos din pat. Doctorii au dezvăluit că Ozcan, care lucrează câte 10 ore pe zi,  a leșinat în avion pentru că oxigenul nu-i mai ajungea la creier din cauza presiunii aerului.

Citește și: O știe toată lumea din „Buffy,  Spaima Vampirilor”! Cum arată Sarah Michelle Gellar la 20 de la apariția în serialul ce a făcut –o celebră. Actrița a mărturisit că a trecut prin clipe foarte dificile

Iubita lui a amânat nunta

În urma problemelor de sănătate ale acestuia, iubita lui, Feyza Aktan, care este însărcinată în patru luni, a decis să amâne nunta, ce trebuia să aibă loc luna aceasta,  până când actorul își va reveni complet și pentru ca acesta să nu fie expus și la alt stres.

Özcan Deniz, protagonistul serialului turcesc „Mireasa din Istanbul”, ce se bucură de un succes enorm, are o viață care poate fi oricând subiect de serial sau film.  Özcan Deniz s-a născut în anul 1972, la Ankara, într-un cartier sărac de periferie și cu locuințe provizorii. Până la vârsta de 5 ani a locuit în Ankara împreună cu părinții, iar apoi s-au mutat în Aydin un orășel de pe malul Marii Egee.  Avea o familie numeroasă, având patru surori și un frate și erau săraci lipiți.  Înainte să cunoască celebritatea, Ozcan lucra încă din copilărie, la doar 12 ani,  într-o fabrică, alături de fratele lui.

 

Citește și: