Actrița a trecut printr-o schimbare radicală de look, iar fanii nu au mai văzut-o niciodată așa. Aceasta apare  pentru prima dată, blondă cu părul lung și bucle bine conturate, iar ea poate fi urmărită în ipostaze unice.

carmen tanaseSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

 

Îndrăgita actriță Carmen Tănase este invitat special în episodul 5 al serialului ”Băieți de oraș”, difuzat miercuri de la ora 21.15, la Antena 1. Personajul pe care Carmen Tănase îl joacă este acela al mamei lui Malone, însă trăsăturile caracterului său sunt o adevărată surpriză. Mama lui Malone își face apariția în serial în condiții deloc fericite, asta după ce fiul său suferă un grav accident și ajunge în comă, cu șanse minime de supraviețuire.

Citește și: E adevărat! Shakira și Gerard Piqué  chiar se despart. Motivul pentru care artista a luat această decizie

A fost eleva actriței Olga Tudorache

Carmen Tănase este o actriță de teatru, film și televiziune din România. A urmat, între 1980 și 1984, cursurile Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică din București, secția Actorie, la clasa profesoarei Olga Tudorache și a asistentei Adriana Popovici. I-a avut drept colegi de promoție pe Bogdan Gheorghiu, Radu Duda (Alteța Sa Regala Principele Radu al Romaniei), Patricia Grigoriu, Marina Procopie, Dan Bădărău, Carmen Ciorcilă, Mihai Verbițchi și (de la clasa Sandei Manu) Oana Pellea, Carmen Trocan, Mioara Ifrim, Luminița Stoianovici, Răzvan Popa, Cristian Rotaru, Adrian Păduraru, Claudiu Istodor.

Din anul 1990, Carmen Tănase este actriță la Teatrul Odeon din București. Carmen Tănase a fost căsătorită cu criticul de teatru Victor Parhon, care s-a stins din viață pe 4 august, în anul 2000.

Citește și: