Zvonuri privind despărțirea lor iminentă au tot fost în ultima vreme. Acestea au fost alimentate și de o declarație a Oanei Zăvoranu la Antena Stars: ”Sunt în sfârșit o femeie liberă care are de unde alege… Asta sunt eu… așa sunt eu, cu chef de vață și iubire multă. Să vină pretendenții, glumesc. Să dați anunț că sunt liberă și disponibilă. O să vă ia foc ziarele”.

Contactat de Spynews, Alex Ashraf s-a ferit să facă declarații: ”Nu știu ce a apărut. Nu comentez nimic. Acum conduc, sună-mă puțin mai târziu că n-am semnal, sunt la volan. Nu te aud ce spui”.

Declarația de ultimă oră a vedetei!

În urmă cu doar câteva minute, Oana Zăvoranu a revenit cu o declarație pe Instagram, în care întărește cele declarate la Antena Stars: ”In sfarsit sunt o femeie libera!
Astept pretendentii care se uitau de pe margine si salivau…. Glumesc… 😁
Sunt plina de iubire si incredere in tot ce vine bun spre mine!😁
Va pup si va iubesc mult ❤️
Oana 🥰”.

Fanii au sărit imediat să o îmbărbăteze, urându-i succes în noul capitol din viață și aformând că fostul soț nu era demn de ea.

Mai mult, pe Instagramul vedetei nu mai e nici urmă din pozele cu Alex.

Mariaj de 7 ani

În urmă cu o lună, vedeta îi declara public iubirea soțului, într-o postare pe Instagram. „Când dragostea este adevărată, nu există nimic să o poată învinge”. Era o replică la frecventele zvonuri cu privire la despărțirea lor.

Și tot recent afirma, cu privire la așa-zisa amantă a soțului ei: ”Mariajul nostru e foarte bine! Nu există nimic de semnalat pe această chestiune! Sigur, din 2013 de când ne-am luat, au mai existat și momente delicate, dar în viața cărei familii nu apar și asemenea lucruri? Cine spune că în căsnicia sa a fost totul doar lapte și miere, atunci acela sigur încearcă să vă ducă de nas!”.

„Nu obișnuiesc să stau în aceeași casă, sub același acoperiș cu cineva de care am decis să mă separ sau cu cineva cu care am ajuns la capătul unei relații.

M-am săturat de tot felul de trepăduși care nu au nimic altceva de făcut în viață decât să se agațe de numele meu, fiindcă e un nume cunoscut după atâția ani de showbiz. M-au măritat de atâtea ori, m-au divorțat de nu știu câte ori, m-au aruncat și în închisoare, m-au executat și silit, dar eu sunt tot aici! Trepădușii n-au învățat că lucrurile se întâmplă când vrea Dumnezeu și unde vrea Dumnezeu, nu la dorința sau invenția lor!”, mai spunea Oana Zăvoranu, căsătorită cu Alex în 2016.

Pe 27 august, aceeași vedetă scria pe rețelele de socializare: „Noi Doi ❤️?❤️ Când dragostea este adevărată, nu există nimic să o poată învinge! Ea mută munții din loc, vindecă orice boală și face să treacă orice suferință.

Nu mai trăiți zilnic ce vi se inoculează parșiv și aberant, ci ceea ce este profund, sănătos și de bun gust. Falsitatea, promiscuitatea, decăderea intelectuală și trupească sunt cele mai la îndemână și promovate în ziua de azi de elitele care conduc turmele orbite și asurzite, pe care din păcate nu are nimeni interesul să le trezească…în fine…

Iubiți-va soții și soțiile, familiile, animăluțele, tot ce e iubire în formă cea mai pură și în profunzime, pentru că familia, adică familia tradițională, este nucleul care se dorește cel mai cu ardoare distrus.

Cine înțelege… înțelege… cine nu să facă un efort să înțeleagă cuvintele mele, că nu scriu în chineză.

Și nu uitați nici măcar o clipă să îl aveți în gând și în suflet pe Dumnezeu, pentru că EL este singurul care nu te lasă niciodată când ești la greu. El este cel care îți știe cel mai bine urcușurile și coborâșurile sufletului și vieții, EL vine la ține atunci când crezi că nu mai e nimeni și nimic”.

„Noi doi, cu ajutorul Domnului, am trecut și vom trece toate obstacolele vieții…pentru că suntem suflete pereche și așa a decis EL. Va iubim până la Luna și înapoi ????✨”, mai scria vedeta.

oana zavoranu nemachiataSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Diferență de 14 ani între ei!

Între Oana Zăvoranu și soțul ei de origine palestiniană, care și se ocupă de toate business-urile vedetei, de pe urma căreia s-a și îmbogățit peste noapte, este o diferență considerabilă, ea având 50 de ani, iar el 36. Querida a mai fost căsătorită, în perioada 2006 – 2011, cu Pepe.

”Vreau să fiu mamă!”

În urmă cu doi ani, Oana Zăvoranu anunța că îşi doreşte să fie mamă, fără a trece însă prin perioada celor nouă luni de sarcină. Ea şi soţul ei, Alex Ashraf, urmau ca în toamna aceluiași an să înceapă, la Kiev, demersurile pentru căutarea unei mame-surogat.

Oana Zăvoranu se pregătește să devină mamă, dar nu pe calea convențională ”E legal!”

“E un gând mai vechi al meu şi l-am mai împărtăşit cu unul sau cu altul. M-am interesat, în Ucraina există o clinică de specialitate care exact cu asta se ocupă. Şi totul este absolut legal! Medicii de la clinică consultă cuplul interesat să devină părinţi, vede dacă poate recolta de la bărbat şi de la femeie ceea ce au nevoie pentru începerea procesului vieţii şi dacă treci de etapa asta mai trebuie doar să găseşti mama-surogat.

Sigur că tot procesul nu e simplu deloc, că trebuie nu doar să fii sănătos, ci şi să fii atent la contractele semnate cu diverse părţi. Fiindcă s-au mai văzut poveşti cu mame-surogat care au încercat tot felul de şantaje ulterioare asupra părinţilor în cauză, din simplul motiv că cei care apelează la asemenea metode sunt oameni avuţi sau milionari de-a dreptul.

Aşadar, numai mama-surogat până o găseşti, până ajungi cu ea la un acord, fiindcă nimeni nu ţine în pântecele sale un copil gratis, timp de nouă luni, nu e deloc simplu!”, a explicat vedeta la acea vreme.

“Vreau să fiu mamă. Recunosc, nu sunt făcută să ţin un copil în burtă nouă luni, să am tot felul de stări, să merg la toaletă din zece în zece minute fiindcă cineva apasă pe vezica mea, să am degetele umflate sau mai ştiu eu ce altceva, dar vreau să fiu mamă!”, mai spunea ea atunci.

Iată, însă, că totul a rămas la stadiul de declarații. Nu se știe dacă procedura a fost sau nu demarată.

Vezi și Oana Zăvoranu și-a aniversat soțul mai tânăr cu 14 ani. Ce i-a urat vedeta și cum îl alintă dar și Oana Zăvoranu și-a aniversat ziua de naștere. Ce mesaj minunat i-a transmis soțul ei tinerel! E îndrăgostit nebunește de ea!

Citește și:

Marina Almășan, reacție dură, după ce a fost pusă la zid de văduva lui Victor Socaciu: „Sunt oripilată. Nu o mai bagă nimeni în seamă și provoacă scandaluri”

Părinții lui Dragoș Bucur au făcut nunta de aur. Imagini superbe, de familie, și mesajul Danei Nălbaru pentru socrii ei