Cum arăta Crina Mardare la 20 de ani

Crina Mardare are un CV greu în muzică, iar mulți artiști tineri din ziua de azi îi datorează cariera. Mama lui Bubu Cernea este acum antrenor vocal la „Te cunosc de undeva” și o vedem, în fiecare sâmbătă, la Antena 1, cum îi învață pe concurenți să își intre în roluri la show-ul transformărilor.

Mulți dintre ei sunt atât de tineri, încât nici măcar nu știu că profa lor de voce a făcut istorie în muzica din România. Nu doar cu trupele Sfinx Experience, 5T și 3T, dar și în trupa Stereo, alături de Elena Perianu. Erau amânduă foarte cool, în ton cu moda, dar și foarte rebele în alegerile vestimentare.

crina-mardare-6SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

„Prin anul ÎI de facultate mi-am făcut un grup de fete. Și de atunci am tot migrat, că era atunci, prin ’80, modă grupurilor. Se pătrundea foarte greu pe piață pentru că erau artiștii consacrați și noi veneam cu un suflu nou. Foarte greu înghițea publicul muzică noastră dar, cu chiu cu vai, am creat o piață, iar eu chiar am făcut parte din toate grupurile, și din 5T, și din 3T, și din Trison, Stereo și altele. Au fost vremuri foarte frumoase!”, povestea Crina Mardare într-un interviu mai vechi pentru Revista Tango.

Legat de trupa Stereo, Crina Mardare are numai amintiri frumoase. „Am făcut câteva turnee prin toată țara și am lansat două discuri. Un Single și un LP, având compozițiile lui Adrian Enescu. Erau niște prelucrări populare, reorchestrate, care, fără să fie neapărat comerciale, aveau succes, aveau un concept special…”, povestește Elena Perianu într-un interviu mai vechi pentru Tango. Iar Crina Mardare o completează: „Am fost niște deschizători de drum. Conceptul muzical al discului era foarte tare. Nu eram aliniați la muzica vremurilor…”

Citește și: Crina Mardare și Mișu Cernea, iubire imensă, dar atipică: „Nu am locuit niciodată împreună”. Mesajul artistei pentru fiul ei, Bubu, după ce acesta s-a însurat

Citește și: Bubu Cernea s-a însurat! Primele imagini de la cununie. Cine e frumoasa mireasă Elena Mogîldea