George Buhnici se află în mijlocul unei controverse, care se tot rostogolește în online. Jurnalistul de tech a făcut unele declarații scandaloase, afirmând că femeile ar trebui să meargă la sală și să nu se afișeze la mare cu vergeturi. „Dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine”, spune el într-un interviu pentru Xtra Night Show, de la Antena Stars. Buhnici a dat-o exemplu pe soția sa, Lorena Buhnici, despre care spune că „arată ca o minoră”. După ce s-a trezit „linșat” în mediul online, George Buhnici a avut o primă reacție și a scris pe blog câteva explicații. Le poți citi, integral, aici.

Iată că și soția lui, Lorena Buhnici (40 de ani), a avut o postare pe Instastories, legat de tot acest scandal și a trimis internauții pe blog-ul soțului, să vadă explicațiile: „Un interviu în care informația clară a fost scoasă din context a dus la priceperea unor oameni de a ataca și de arăta cu degetul. Da, avem un număr mare de obezi (copii și adolescenți), în țara asta, și cineva (soțul meu) a spus-o mai direct … la televizor. Când o spun medicii nu mai facem postări în social media și nici nu mai criticăm. De fapt, nici nu auzim. Cât despre ideea de misogin…cred că mulți nu au aflat definiția corectă. Las un link către subiectul corect…ca să puteți dormi liniștite/liniștiți la noapte”, a scris Lorena, pe Instagram.

george-si-lorena-buhnici-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

George Buhnici, declarații controversate: „Mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi”

„Mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine şi am văzut fete care arată foarte bine aici. Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. De ce? Dacă vrei să vii la mare să îmi arăți piele, și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul”, a declarat George Buhnici pentru emisiunea „Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

George Buhnici și-a dat exemplu propria soție, pe Lorena Buhnici (40 de ani), despre care spune că „arată ca o minoră”. „Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, l-a întrebat George Buhnici pe reporter.

Citește și: George Buhnici, prima reacție în scandalul zilei: „Pedofilia este o crimă, obezitatea o problemă de sănătate publică”

Citește și: Cine e și cu ce se ocupă soția lui George Buhnici. „Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră”. Vloggerul a creat iureș pe Internet după ce a trimis femeile la sală

Citește și: George Buhnici, declarații controversate: „Mai mergeți pe la sală, fetelor. Venim la mare ca să vedem piele, aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi”