Întrebată despre reacția familiei în momentul apariției pictorialului Playboy, Andreea a dezvăluit o întâmplare cu fiica ei, Sienna.

„Când m-am întors acasă, undeva pe la 11.00 noaptea, era un mare tărăboi la mine în casă. Era un circ mare între mama și Sienna și nu înțelegeam ce se întâmplă, și mama alerga după Sienna cu o rochiță, copilul meu fiind dezbrăcat de tot în noaptea sfântă de Crăciun. Mi-a zis mama: Păi da, a văzut revista Playboy cu tine și vrea să fie ca tine, dezbrăcată!”, a dezvăluit Andreea Antonescu.

Andreea a explicat că cea care a susținut-o cel mai mult a fost chiar mama ei. De asemenea, și bunicul artistei i-a văzut acesteia pozele.

„Și bunicul meu îmi amintesc, se uita așa prin revistă, îți dai seama vreo trei zile nu am putut să dau ochii cu bunicul meu și fratele meu era oripilat”, a mai povestit ea.

Câștigam aproximativ un apartament pe lună!”

Artista a vorbit și despre cea mai intensă perioadă din viața ei, pe când trupa „Andre”, unde activa alături de Andreea Bălan, avea câștiguri financiare extrem de mari pentru vremea respectivă.

Despre bani, Andreea Antonescu susține că pe majoritatea i-a investit, însă cu timpul s-au pierdut. „I-am investit în ce consideram că reprezintă familie în perioada aceea! (..)

Vrei să știi dacă i-am pierdut? Da, i-am pierdut! Nu mi-au plăcut vreodată întrebările legate de partea financiară (..) Erau perioade în care câștigam aproximativ un apartament pe lună!”, a declarat Andreea Antonescu pentru Cancan.

Andreea Antonescu a rămas în istoria Playboy România ca fiind vedeta care a încasat cei mai mulți bani pentru un pictorial, și anume 30.000 de euro! La acea vreme, artista a negociat o sumă de trei ori mai mare decât Loredana Groza, Andreea Bănică sau Andreea Mantea.

Vezi și Andreea Antonescu, momente de groază din cauza unui bărbat obsedat de ea: „A intrat peste mine în casă”

Citește și:

Interviu EXCLUSIV Radu Dumitrescu: ”Sunt efectiv opusul a ceea ce înseamnă „vedetă”

E din nou însărcinată! Vedeta s-a căsătorit cu un actor divorțat acum doi ani și deja e gravidă a doua oară!