O familistă convinsă și o persoană recunoscută pentru sensibilitatea ei, Celine Dion trece prin momente incredibil de dificile. Soțul cântăreței, René Angélil, a decedat joi, la vârsta de 74 de ani, el suferind de mai mulți ani de cancer la gât.

Iar acum, când Celine pune la punct ceremonia de înmormântare, a aflat că în acest weekend și fratele ei a trecut în neființă.
Daniel Dion, în vârstă de 59 de ani, suferea de cancer la gât, la creier și la limbă. Era internat la un spital din Montreal, iar mama lor, Therese (88 de ani), a fost permanent în preajmă. Claudette, una dintre surorile lui Celine și ale lui Daniel, declara vineri că ”decesul este o chestiune de ore, cel mult de zile”, după cum notează DailyMail.
Celine Dion (47 de ani) face parte dintr-o familie numeroasă, cu 14 copii, ea fiind mezina.

René a ales biserica unde s-au căsătorit

Potrivit unui anunț postat pe pagina oficială de Facebook a cântăreței Celine Dion, înmormântarea soțului ei, René Angélil, va fi conform dorinței acestuia la Notre-Dame Basilica din Montreal, unde în urmă cu 21 de ani a avut loc căsătoria lor. Celine și René au împreună trei copii: René-Charles, Nelson și Eddy.

Credit foto: Flickr