Charlene Tilton parcă a îmbrătrânit subit în ultimul an. Aceasta a fost surprinsă cu un aspect total neîngrijit. Actrița a renunțat să-și mai vopsească părul, a luat câteva kilograme în plus și a devenit de nerecunoscut. Imaginea ei este departe de cea a unui star de la Hollywood și de cea de iepuraș Playboy așa cum s-a promovat în tinerețe.

Charlene Tilton avea doar 17 ani când a apărut pentru prima dată în celebrul serial „Dallas” și a fost unul dintre cele mai iubite personaje din film, alături de Bobby, Pamela, JR și Sue Ellen. Nepoata blondă și rebelă a lui J.R. Ewing sucea capetele tuturor bărbaților, însă în serial avea parte doar de povești de dragoste dezastruoase, iar în cele din urmă ea a ieșit din film cu un an înainte ca acesta să se termine, în 1990.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Citește și: Habar n-aveai ce băiat mare are unul dintre cei mai faimoși bucătari din lume. Și îi seamănă leit|FOTO

A crescut singură de la vârsta de 15 ani

Charlene Tilton s-a bucurat de un mare succes după aparițiile în serialul care a făcut-o celebră, deși viața ei nu a fost deloc ușoară. A trebuit să se descurce singură în viață de la vârsta de 15 ani, mama ei fiind bolnavă mintal, însă din momentul în care l-a cunoscut pe Larry Hagman, interpretul lui JR, viața ei s-a schimbat total. El a fost pentru Charlene un adevărat tată…cel pe care nu l-a avut niciodată. „Larry a fost sprijinul meu în viață. M-a învățat cum să devin o profesionistă. El m-a învățat să devin actriță și cum să mă comport pe scenă”, a povestit Charlene.

Pe de altă parte, actrița are o fiică superbă, pe nume Cherish Lee, din primul ei mariaj cu Johnny Lee,  care se pare că i-a moștenit trăsăturile frumoase din tinerețe, cât și pasiunea pentru actorie.  Cherish este actriță și cântăreață, ca și mama ei, și este mămica unui băiețel, pe nume Wyat.

 

Mai multe imagini aici.

Citește și: